Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika brizgalna vrečka

brizgalna vrečka

Ojla !

Ali mogoče katera ve, kje se da kupiti pravo slaščičarsko brizgalno vrečko s kovinskimi nastavki za brizganje. Te, ki jih prodajajo v trgovinah, ki imajo zraven plastične nastavke mi niso všeč.

hvala za odgovore

lp

V prodajalni Pekarne Vrhnika na Brncicevi.

LP!

Ojla Muša !

Še eno vprašanje! Kje pa je ta prodajalna?

Hvala

LP

js sem jo dobila na naši šoli v mb( živilska šola) prodajajo jo pa v papirnici v šoli. stane pa okrog 2.000sit

Ojla sasa24

Ja veš to je zame kar malo predaleč, sem namreč z gorenjske

lp

Prodajalna se nahaja v isti stavbi kot Moj fit, vidis z obvoznice (na krizisci Brnciceve in trzinske obvoznice).

Pekarna Vrhnika, Prodajno razstavni center Črnuče, Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana,
tel.: 01/5613-858, faks:01/5613-292
Delovni čas:
odprto imamo od ponedeljka do petka od 8.00 – 16.00 ure. Ob sobotah, nedeljah in praznikih je prodajno-razstavni center Črnuce zaprt.

Jaz sem jo tam kupila in je ok. Imajo različne velikosti, da o nastavkih ne govorim, zato že doma razmisli, kaj točno potrebuješ.

Problem s to trgovino je samo, da imajo preveč lepih stvari in da je težko oditi ven :-)))
LP Mimi

nevem kje še majo te vrečke.

Javite mi prosim kje jo lahko dobim oziroma kupim jaz več ne hodim šolo zato mi javite kje bi lahko še bilo.

Vete malo je to predaleč saj sem iz ormoža zato prosim javite kje bi jo lahko še kupila lep pozdrav maja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close