Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika saj ne morem verjeti, kaj sem naredila

saj ne morem verjeti, kaj sem naredila

Saj bi si rekla, da sem krava, pa nočem žaliti krav. Na štedilniku sem imela v ponvi maščobo za prepražit čebulo, zraven na pultu pa pripravljeno zmes za rižev narastek ( sem čakala, da se pečica zagreje ). Sesekljam čebulo, zraven seveda nekaj globoko razmišljam……. in kam stresem čebulo? Vprašanje za telebane….. Jaooooooo, noooooooo… Ni mi drugega, kot da se smejim do nezavesti:)))))))))))

No pa si si polepšala dan. Pa še mi smo se nasmejali. Srečno in dober tek

si spet name mislila
:))))))))

SLIKE JE DOVOLJENO SAMO HVALITI! __________________________________________________ Vsako pomlad posadi rože! RAZGLEDNICE UTRDBE NA SLOVENSKEM

miša, hvala, hahahaha, sem pobrala čebulo ven, kolikor se je dalo. Bomo videli, kakšen bo ta narastek:))))

rimljanček, kako si vedel?????????????????? :)))))))))))))))))

ker si me VSE ženske želijo
:)))))))))

SLIKE JE DOVOLJENO SAMO HVALITI! __________________________________________________ Vsako pomlad posadi rože! RAZGLEDNICE UTRDBE NA SLOVENSKEM

Če je ratalo, napiši recept, saj navsezadnje vse stvari enkrat naredijo prvič.:-)))

Če je ratalo, napiši recept, saj navsezadnje vse stvari enkrat naredijo prvič.:-)))[/quote]

Ej, mik, sploh ni bilo slabo:) Najbrž bi bila večja štala, če bi bil namesto čebule česen, hahahaha.

Vidim pa, da je ogromno pogledov na ta moj post, hahahha, jaooooooo, bogve, kaj je narod mislil, da sem naredila:)

Priznam – čebulno-rižev narastek je zadnja stvar na katero bi pomislila ob tvojem naslovu :))

Ko je ravno omenjen rižev narastek, naj povem našo zgodbo. Hči se je odločila, da ga bo spekla in nas presenetila. Ker ji še niso šla pretvarjanja v šoli, je bilo zanjo 100g=1kg. In si predstavljate narastek s kilogramom sladkorja? Še sedaj se nasmejemo pa je minilo že 15 let.

jaz sem umazano perilo nesla v kos za smeti, smeti pa v kos za perilo.
zadnjic sem oprala mobi kartico.
danes pa sem stoje zakinkala in se zaletela v obcestno svetilko in imam busko:)

potolazi se, nisi sama:)

Rižev narastek s čebulo- mogoče pa ni slabo??

Hej!

Pogosto pečem slan rižev narastek za prilogo ali kot samostojno jed s solato . Sestavine so iste kot za sladek, samo da ni sladkorja in vanilije.

Obvezna je čebula. dodatki so pa še cvetača ali por ali brokoli,ali gobice… po okusu in željah in seveda nariban parmezan. Zelo ok kombinacija : na panceti in poru zdušene gobice. Ostalo zelenjavo samo malo blanširam.

Riž kuham na pol mleka, pol vode in malo konjaka. Njami!

Lep pozdrav Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close