Najdi forum

Med – kje?

Sezona viroz je na visku in pri nas izginja na hektolitre caja z medom. Ampak nekako se mi zdi, da tale med iz trgovine zelo umetno deluje (mislim tisti od Medexa). Ne poznam pa nobenega cebelarja. Mogoce katera to kaj ve, kje v Lj ali okolici kupiti “pravi” med? Hvala vnaprej od nas in vseh nasih virusov!

Jaz ga kupim na tržnici v Ljubljani.

Hvala! Tja naszadnje case res poredko zanese, ampak bm sla v soboto pogledat. A koga priporocas?

Hej!

Mi kupujemo med pri sorodnikih in znancih, kiga sami pridelujejo.
Ta vikend grem k njim, tako da ti ga lahko prinesem, če želiš.
Jaz sicer živim v Lj.

Lp

Jaz sem tudi iz Lj, pa bi se ti res priporocila – samo se bojim, da moj email.si naslov v profilu ne dela; zvecer bo nov naslov, pa se bereva po ZS, ok?

Hvala!!!!

Ti kar jaz napišem moj mail vesna.vk7@gmail.com

Do zvečer ne bom kaj preveč čekirala maila, ker me ne bo doma.
Oglasi se, pa ti sporočim kakšna je cena in se dogovoriva.

Lep pozdrav!

Vesna

Velja – hvala! Do vecera se ti javim, pa se dogovoriva!

Drugače se pa lahko zapeljete do Lukovice (10min iz Lj) v Čebelarsko zvezo, imajo tam trgovinico… Vse domaaačeeee…. 🙂

Hvala tudi za ta namig – glede na trenutno konzumacijo “medovega caja” pri nas zelo dobrodosel. Bom ob priliki pogledala tudi tja.

Evo – tudi elektronski naslov v profilu je spremenjen. Adijo, email.si!

Velja.
Če boš potrebovala, se oglasi, če pa dobiš prej kje drugje, ni problem, mi prosim samo sporoči, da bom vedla.

Lp

Če greste malo ven iz Ljubljane (npr. proti Horjulu ali Polhovem gradcu) boste našli kar nekaj lokacij , kjer se da dobit dober domač med.
Pa še lep izlet je zraven. 🙂

Veliko zdravja vsem
M.

Za izlete smo vedno, samo da preklemanski virusi grejo od hise… Glede medu sva se pa ze z Vesno zmenili in med bo kmalu!!!

Hvala za dobre zelje, trenutno prav pridejo, ja!

Po domači med hodimo v Belo krajino, h čebelarju. Vedno ga nabavimo več (10-15kg) in potem je en čas mir.

Zadnjič, ko nam ga je zmanjkalo sem v sili razmer kupila Merkatorjev med. Mislim, kaj pa je to??? Med je bil voden, kaj takega še nisem videla. Niti na žlici ni ostal, ko si ga zajel:-)))

Mene pa zanima koliko plačate 1kg domačega medu. lp

Mi plačamo 4,5 eura za kg

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close