Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika restavracija madeira na litostrojski

restavracija madeira na litostrojski

Je bil kdo- kaksna je hrana? Sprasujem zato ker moram med sluzbo hodit nekam na kosilo pa me zanima ce je ok- pa kaksna je kaj cena. Hvala

Cena je pretirano visoka, za meni je 9 eur.
Drugače imajo pa samo že pripravljene menije za en teden v naprej. To se pravi samo en meni na dan. Dobiš ocvrt sir za 5 eur. Če hočeš pa samo eno stvar iz menija pa je glavna jed 5 eur, sladica in juha pa po 2 eura. Nič posebnega, kot domača hrana samo malo lepše predstavljena. Poizkusi.

V restavraciji Madeira ponujajo tedenske menije in ravno tako tudi dodatno ponudbo(obsegajo najmanj štiri jedi-vse okoli 5 evrov) kot tudi ribji meni po izboru Erika-kuharski mojster francoske kulinarike. Dnevni meni,ki obsega juho,glavno jed z solato in sladico stane 9 evrov;dodatna ponudba hrane se giblje od 5-7 evrov,medte,ko pa je ribji menu nekoliko dražji zaradi kakovostnih……sestavin in sicer 25 evrov. Vse jedi so lepo dekorirane,prijetnega videza in ravno tako tudi okusa.Vredno obiska Vam z zagotovostjo lahko zatrdim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close