Najdi forum

Iz Amerike pričakujem pošiljko, ki je bila poslana preko USPS – United states postal service in sicer s sledenjem. Danes vidim, da naj bi mi že v petek poskušali pošiljko izročiti vendar neuspešno. Ker me ni nihče iskal niti klical niti obvestila nisem dobila nobenega me zanima kdo mi v Sloveniji to sploh izroči. Na koga naj se obrnem?

mogoče vprašaš na carinski pošti? http://www.posta.si/Namizje.aspx?tabid=346&PostaID=1004&PodatkiPoste=1

Najlepša hvala za pomoč.Sem se res obrnila na carinsko pošto in so mi povedali kje se paket nahaja. Še enkrat hvala.

“Iz Amerike pričakujem pošiljko, ki je bila poslana preko USPS – United states postal service in sicer s sledenjem. Danes vidim, da naj bi mi že v petek poskušali pošiljko izročiti vendar neuspešno. Ker me ni nihče iskal niti klical niti obvestila nisem dobila nobenega me zanima kdo mi v Sloveniji to sploh izroči. Na koga naj se obrnem?”

Jaz prav tako pričakujem paket iz Amerike preko USPS-in sem na njihovi strani izsledila svoj paket (piše,da je 11.2.2009 paket zapustil New York).
Kje pa naj jo izsledim sedaj,ko je v ZDA ni več,pa je najverjetneje že v Evropi?
Od tedaj,ko je paket zapustil ZDA,je že 5 dni(3 delovne).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close