potrdilo zaravnika za povračilo stroškov malice
Imam sledeč problem – prehrana v službi mi ne odgovarja, ker je zelo mastna, večinoma ocvrta (tudi vegeterianski meni je ponavadi cvtrje) – zato že dalj časa ne jem v “menzi”, ampak si hrano kupim sama. Sedaj sem izvedela, da mi delodajalec na podlagi zdr. potrdila lahko vrne denar.
Kje lahko dobim tako potrdilo glede na to, da nimam nobene bolezni (tudi zato sem dokaj zdrava, ker zdravo jem).
Osebni zdravnik pravi, da mi brez indikacije takega potrdila ne more napisati.
Mogoče kdo pozna kakšnega s.p. zdravnika, ki (seveda proti plačilu) tako potrdilo lahko izda?
Ne me obsojat, ampak za jogurte, polnozrnate šručke in oreščke na mesec zapravim okrog 100 EUR.
Če obstaja kakšna možnost bi želela, da mi denar v firmi vrnejo. S tem se tudi v kadrovski strinjajo, a rabijo potrdilo zdravnika.
Hvala za branje in pozdrav.
noben zdravnik nima pravice izdajati potrdil o stanju želodca (naprimer) brez gastroskopije.Nihče ne more videti v želodec kaj je narobe brez gastroskopije.Podjetje lahko zahteva od tega zdravnika razveljavitev potrdila.Sicer pa v menzah kuhajo tudi želodčne dijete npr. riž na vodi, brez mesa, mineštrice itd…podjetje ti ni dolžno dati nadomestilo, če ima organizirano prehrano…toliko v vednost
Forum je zaprt za komentiranje.