Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kartice z recepti

Kartice z recepti

Pozdravljeni,

imam eno prošnjo oz. vprašanje.

Pred kakim letom ali dvema sem v dar dobila kartice z recepti “kreativno kuhanje”. Recepti so razvrščeni po kategorijah oz. skupinah, npr. govedina,… Na sprednji strani kartice je slika, zadaj pa recept.

Vem samo to, da so se te kartice dale naročiti preko nekega podjetja, pa ne vem preko katerega.

Če kdo ve, o kakšnih karticah govorim in kje bi se jih dalo naročiti, naj mi prosim pove.

Hvala in lep pozdrav

Sandra

Jaz imam doma tudi kartice z recepti .Ampak jih imam že precej časa in takrat jih je prodajala MK-založba.Ne vem pa če imava oziroma misliva iste.

mi imamo pa drugačne kartice. Vsak mesec jih pošilja podjetje Spektra press in se imenujejo Kreativna kuhinja. Pokliči na tel: 02 480 52 50 ali e-mail: info@spektrapress.si

Pusti kartice. Čez Med.Over.Net – Prehrana -, ga ni.

Hvala vsem skupaj, Jana, mislim, da misliva iste (kreativna kuhinja) in res jih bom poklicala.

Lp Sandra

P.S. Čez ta forum pa ga res ni!

Pozdravljeni, Ali te kartice še obstajajo? Jaz sem jih namreč ob selitvi veliko izgubila in bi jih zopet rada naročila. Nujno bi potrebovalal recept ene sladice. Morda mi nekdo lahko posreduje željeni recept – če ga ima.
Lep pozdrav, Maria

Na žalost se jih ne da naročiti, vsaj teh ne, o katerih ti pišeš. Je šla firma k vragu, meni manjkajo ca. 4 paketi, da bi imela popolno zbirko.

Sem pa ta mesec videla v reviji “lisa čarovnija okusa” da so spet aktualne neke kartice. Poleg je 4 ali 5 kartic. Preveri, mogoče te bo pa zanimalo.

Kartice obstajajo, ni dolgo od tega sem dobila ponudbo, prodajajo jih po delih in sicer podjetje IMP Masters Publishers d.o.o. Gosposvetska c.84 iz Maribora (tel.02/250-69-52, ne vem če imajo še isto št.-poskusi).

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close