katera pripravljena zamrznjena pica je najboljša?
Na to vprašanje bi lahko pošteno odgovorile le tiste, ki so poskusile te zamrznjene pice iz vseh trgovin, pravzaprav.
Jaz sem v življenju jedla od teh trgovinskih le pizzo dr. oetker, jo prodaja več trgovcev, in se mi je zdela ‘še kar’. No, ko smo bili poleti na morju v all-inclusive hotelu z zelo dobro ponudbo hrane, so imeli na izbiro tudi zelo dobre pizze, res okusne. Tako da me je zelo presenetilo, ko sem enkrat opazila, da na pekač dajejo pizzo iz embalaže dr. oetker:) Kako zelo različno v različnih okoliščinah dojemamo kvaliteto:)
Sicer pa je meni iz zamrzovalnika najboljša pizza, ki jo naredi moj dragi:) Je skoraj tako dobra, kot takrat, ko je še sveža.
Med temi, ki si jih kupila, je še zmerom ena boljpa od druge. In to je vprašanje – ne če ti je katera všeč, ampak katera od vseh kdaj poskušenih ti je najbolj? Razumeš?
nam ustrezajo tiste iz Hoferja – Stein…. (ne vem točno kaj). So različni okusi (s šunko, pa salamo, pa ena taka bolj tropska – še nisem jedla, pa še par drugih, samo nimajo vedno vseh v skrinji), jaz si ponavadi gor naložim še čebulo in olive, pa morda še malo začinim.
skratka – za poceni pico iz zamrzovalnika imajo po moje prav OK okus.
Forum je zaprt za komentiranje.