Današnje kosilo
jaz jih pa napolnim s kislo smetano, ki ji je primešan kokos in indijske začimbe, po vrhu pa dam tudi jaz sir[/quote]
Zelo zanimivo. Kaj nadev ni preveč tekoč? Če se ti da mi prosim napiši recept in še kje do indijskih začimb oz. kaj vsebujejo. Imam doma celo kolekcijo eksotičnih dodatkov.
Kaj postrežeš zraven?
jaz jih pa napolnim s kislo smetano, ki ji je primešan kokos in indijske začimbe, po vrhu pa dam tudi jaz sir[/quote]
Zelo zanimivo. Kaj nadev ni preveč tekoč? Če se ti da mi prosim napiši recept in še kje do indijskih začimb oz. kaj vsebujejo. Imam doma celo kolekcijo eksotičnih dodatkov.
Kaj postrežeš zraven?[/quote]
nadev je gost zaradi kokosa, dam pa slabo žličko currya, kurkume, ingverja,ščep mletih klinčkov, ščepec kajenske paprike, 2 žlički zmletih koriandrovih semen in žličko soli na cca 25 dag kisle smetane in 15 dag kokosove moke…maso vedno probam in dodam še po potrebi kaj se mi zdi da je premalo…s to maso polnim tudi bučke in rdečo papriko, na vrh pa sirne rezine, pečem na 180 30 min- 40 min.
Kaj postrežeš zraven?[/quote]
nadev je gost zaradi kokosa, dam pa slabo žličko currya, kurkume, ingverja,ščep mletih klinčkov, ščepec kajenske paprike, 2 žlički zmletih koriandrovih semen in žličko soli na cca 25 dag kisle smetane in 15 dag kokosove moke…maso vedno probam in dodam še po potrebi kaj se mi zdi da je premalo…s to maso polnim tudi bučke in rdečo papriko, na vrh pa sirne rezine, pečem na 180 30 min- 40 min.[/quote]
sem spregledala; najbolj mi paše zraven pečen krompir, paše pa tudi pire, riž, tudi kuskus
Forum je zaprt za komentiranje.