Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Torte – Galerija Grad

Torte – Galerija Grad

Poskusila bi naročiti torto v Galeriji Grad (v Rožni dolini). Na spletni strani sem videla, da imajo ogromno okusov na voljo in me zanima, če sta že katerega poskusili in vam je bil všeč?
Nagibam se k sadni torti ali rafaelo.

Prosim za vaše izkušnje!

Hvala

Mi smo probali čokoladno in jagodno. Mah, superrrr okus obeh. Sploh ni težka torta, bi jo lahko človek kar veliko pojedel. :-)))

Hvala.

Saj tega se “bojim”.:)))

Ledena!!!

Odlična je tudi mouse in malinova, pa višnjeva. Slednja ni klasična sadna, ampak bolj tip črnega gozdička. Če si marcipanovski tip, je krasna tudi njihova marcipanova torta, ne vem pa če jo delajo tui v oblikah.

mami

Odlične sladice, naša cela firma se sladka z njimi in to že dlje časa…katerkoli izbereš ne boš falila.

DOBER TEK!!!!!!!

Očitno me nima kaj skrbeti, da ne bi bilo vredu.:)

Hvala vsem!

Meni je najboljša ledena, tudi mousse je ok.

No, meni pa njihove torte niso dobre.
Presladke, premokre …

Zanimivo. Kdaj si jih pa probala?
Ker meni se pa ravno njihove zdijo daleč od tega, da bi bile presladke. Saj pravim: zdijo se mi zelo lahke. Tudi čokoladna je bila zelo lahka. Komot smo jo pojedli v velikih kosih. :-))

Meni – ananasova!

In njihove torte RES niso presladke.

Zanimivo. Kdaj si jih pa probala?
Ker meni se pa ravno njihove zdijo daleč od tega, da bi bile presladke. Saj pravim: zdijo se mi zelo lahke. Tudi čokoladna je bila zelo lahka. Komot smo jo pojedli v velikih kosih. :-))[/quote]

Nazadnje pred kakšnim letom. Res mi ni jasno, kako so lahko ljudem tako všeč, ker pač enostavno niso dobre.
Saj so lahke in vse, ampak neki mi pri teh njihovih tortah ne štima.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close