Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika posoda za indukcijo

posoda za indukcijo

Kje naj kupim, da ne bo preveč draga in da je še zmeraj ok??

Hvala

Če greš v kratkem v IKEO. Jaz imam par posod iz tam in so zaeknrat vse odlične. Imam jih dobro leto. Drugače je pa drago, kar pa ni drago gre pa hitro v franže. (lani sem kupila eno poceni ponev… ni bila vredna niti toliko kot sem dala) Zelo dobro se mi obnesejo tudi WMF ampak cena… Drugače so pa super za kaj na hitro pogred stare, železne kozice od babice. pa še zastonj so 😉

Jst sem videla in kupila tako najceneje v Mercatorju in pa v Šparu…vse od džezve do ponve.

POZOR:
vzameš s sabo magnet (jaz sem vzela kar igračko s hladilnika) in ga probaš dati na dno posodo+e ki jo kupuješ (četudi na njej ne piše da je za indukcijo).

Če magnet prime, ti bo na indukciji delala, sicer pa 1000% ne bo!!!

– In ja, vse tiste stare “tanke plehnate” posodice od stare mame delajo
– in pa “ta tanke plehnate” posode bež barve, ki imajo običajno šopek rožic gor ALI pa iz istega materiala v modri barvi z motivom jensa – teh maš tud dost v M, Šparu, Merkurju!

Vedal pa sem prav luštne komplete v Quelle (tudi v Neckermannu), piše da so za indukcijo, so pa kompleti po 12 – 18 delni za 44 – 90 €!
Jaz mislim da bom naročila še enga takšnega.

Jaz sem dobila 2 meseca nazaj komplet indukcijske posode brezplačno od Gorenja Slovenija, ko sem jim po pošti poslala dokazilo o nakupu indukcijske kuhalne plošče Gorenje. Ne vem,če je še aktualno, pozanimaj se!Sem pa izvedela za to v Merkurjevem letaku,ki smo ga dobili po pošti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close