Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kateri jogurt se rabi za to kromprijevo jed?

Kateri jogurt se rabi za to kromprijevo jed?

Kateri jogurt se rabi? Je lahko mešani sadni ali mora biti navaden? Če nič ne piše.

Je že kdo delal kaj podobnega? Kakšno je bilo?

Hvala

http://www.kulinarika.net/recept/ostale_jedi/Krompir_malo_drugace-4506.html

A se ti norca delaš?
Recimo, da ne, da pač še nikoli nisi kuhal/-a. Torej uporabi navadni jogurt.

ja tega še nikoli nisem delala, zato ne vem. Pa tudi poklicni kuahrji ne vedko vsega.

Navadnega nimam. Kaj ne bo dobro in bo kaj narobe če dam sadnega? Malo sadnega, pa ga zmešam z sirom. Ali??

Loooool. Če tebi paše sadni skupaj s čebulo in česnom, pač daj sadnega. Poskusiti ni greh.

Spet provokacija? 🙂 če pa ne, pa bog ti pomagaj……..

samo da bodo brisače dobro oprane po vsaki uporabi, pa lahko tudi sadnega daš :-))

Kaj če bi tu kakšen otrok spraševal ali kakšna rahlo psihično prizadeta oseba?? Kaj bi rekel na takšne odgovore. Pač ne znam kuhat. Kaj zdaj, tega vam pač nisem dolžna razlagat. Vprašala sem samo za ta jogurt, ven pa pridejo čisto tretji odgovori. Če ne znate odgovora preskočite.
Res mi je tukaj gor brezveze kaj vprašat, ker so potem vedno odgovori čisto x, sploh ne vem zakaj. Je sploh kje kakšen forum kjer se ne norčujejo in pišejo, kjer ni treba.

Zakaj mi bog pomagaj? Ker ne znam tega dobro skuhat? Se bom že naučila. Zato pa vprašam, če ne znam. Če si tak ovsevedna, pa mi prosim daj pravi odgovor. če pa nočeš ali ne znaš, pa preskoči.

Čaki mal, ti se nisi hecala?

Pa si se vprašala kakšen okus daje sadni jogurt, čebula in česen? Si si v sadni jogurt že kdaj narezala česen ali čebulo?

Ti je morda zdaj kaj bolj jasno?

daj navaden jogurt ali pa kislo smetano. lahko pa bi, po moje, tudi dala kar slano skuto. Pa v kislo smetano, navaden jogurt ali skuto, kar bos ze vzela lahko narezes drobnjak, petersilj in cesen – cist na drobno ga narezi. Dobis tako fino omakco da njami.

Kaj pa, ce res poskusis s sadnim jogurtom in potem porocas, kako gre to s slanim krompirjem in cebulo?
Bomo vsaj vedele za drugic, ce lahko uporabimo sadni jogurt, ce slucajn nimamo navadnega ali kislo smetano pri roki.

Ne hecam se. Morda je pa to dobro. Saj so tudi sladke cesplje v svinjski ribici specialiteta, pa na uc ne grejo skupaj.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Sadni je kul. Ti kar navali. Česen, čebula pa jogurt z gozdnimi sadeži, spodaj mora biti obvezno tista sadna kaša. Izredno dobro se bo ujel s krompirjem.

Problematična hvala za odgovor. Sem potem naredila drug preliv.

Za druge pa: Zakaj sploh pišete če en zante odgovora? Je se tako smešno norčevat z nevednih? Kaj če se bodo v šoli z vašega otroka delali norca, ker nekaj ne bo znal. Prej sem brala psote o tem koliko ste znale kuhat, ko ste se preselile na svoje. Ne preveč veliko.

Mislim da me na ta forum več nebo tako pogosto ali pa sploh ne.
Forum je za ato, če nekaj ne znaš da vprašaš. Ne pa da se potem nekdo norčuje in viša svoj ego, ter si misli, jaz sem bolkjša kot ti.

Registriana tebe ne mislim z tem.

Najboljši kuharji sveta mešajo najbolj si različne sestavine i iz tega naredijo specialitete. Nasprotja velikokrat pašejo skupaj.

Glej, že sama logika ti pravi, da kromir, čebula in česen ne pašejo s sadnim jogurtom. Za to razumeti sploh ni treba znati kuhat. Sem zanalašč vprašala svojega 5-letnika, pa je izstrelil kot iz topa, da to ne paše. pa dvomim, da je genij.

Zakaj pa nisi na koncu poskusila ravno s sadnim jogurtom, če že pišeš o tem, da najboljši kuharji mešajo vsega vraga skupaj?

Ljudje marsikaj delajo pa je dobro. Eni ne vedo, drugi vedo. Pametnjakoviči, ki vedo pa naj odgovorijo.

Poznam pa ene, ki jedo nemogoče kombinacije skupaj, tako da….

krompircek in jogurttt,

ampak drugic pa naredi to omakco po mojem receptu, je res fina. skuhaj krompir, moji niti nocejo, da ga olupim potem, kar v olupku na kroznik, zraven pa tisto omakco, ki jo lahko naredis ze par ur ali celo en dan prej, da se okusi pomesajo. Pa krompir prerezi na pol in to omakco polijes med polovico, malo jo das pa tako zraven na kroznik.
Bo tvoj zagotovo reku vau, moja pa zna kuhat 🙂 in ne sekiraj se, jaz sem tudi zacela z nule, veliko receptov dobila na internetu in sedaj se kar vsi nekaj vabijo k nam na kosilo ali vecerjo. Ce rabis se kaksen hiter trik pa povej.

Si pismena? Imam občutek, da ne.

jejhata js tud nism pismena, pa to še ne pomen, da mam nizk iq.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close