Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Rezalnik zelenjave- kje se ga še da dobiti?

Rezalnik zelenjave- kje se ga še da dobiti?

Pred leti je moja mama dobila v dar en rezalnik zelenjave. Sedaj bi si ga rada kupila še sebi, a ga nikjer ne najdem. Ta rezalnik, so takrat prodajali pri različnih predstavitvah posod…. je sila podoben temu, ki se vidi na priloženem linku, a ima zraven še nastavke, da se lahko režejo jabolka, krompir….

Pregledala sem že vse pri top shopu, neckermannu…. a ni takšnega nikjer. A mi lahko prosim kdo pomaga?

Ravno včeraj sem dobila katalog Quelle, imajo nekaj podobnega za 34,99 eura, poglej na njihovo spletno stran, piše da ima 4 nastavke, posodo za shranjevanje, 1 ribež za sadje.
Če ne boš najdla me kontaktiraj , ti bom poskusila pomagat, Andreja

Hvala Andreja, ravno nekaj takšnega iščem! Kako pa je kaj s kakovostjo? Me malo skrbi naročiti preko kataloga, saj sem se enkrat že opekla… takrat sem kupila nekaj podobnega preko neckermanna, a je kakovost nožev bila na dnu….

Joj, tukaj pa ti težje pomagam, vem da je svakinja že večkrat naročila različne stvari in je vedno bila zelo zadovoljna, tko da mislim da boš zadovoljna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close