Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kaksni recepti za stvari iz kumar:)

kaksni recepti za stvari iz kumar:)

Letos je ocitno odlicna letina kumar.

Vsi mi jih nosijo, jemo jih v solati – ampak imam jih pol hladilnika…

Se da iz njih kaj tudi skuhat, jih kdo daje v skrinjo?

Kaksni domaci recepti bi mi prisli super prav.

lepo se imjete in hvala!

samo v skrinjo ne, vse ti bo smrdelo, pa četudi daš v sto vrečk. Če jih ne poješ, jih ali vloži ali šenkaj.

Kuhane kumare s krompirjem, kumare s kislo smetano…

Komot jih lahko naribaš in daš v vrečke ter v skrinjo. Meni ni nikoli nič smrdelo.

jaz jih tudi vedno dam v skrinjo pa nič ne smrdi..jaz jih naribam pa ko jih rabim jih dam ven pa gor dam česen, čebulo bučno olje kis in psutim da se tako odtajajo ..solata perfektna ..samo moreš dat na zamrzjeno vse začimbe takrat je taboljša solata:)

Tudi pri nas doma jih vedno naribamo in damo v plasticne vrecke ter v skrinjo, ozimi pa iz njih delamo krompirjeve murke- zraven pa ena hrenovka in imas kosilo. Vsi tudi obozujemo kumare z navadnim jogurtom, saj je to odlicna priloga raznim zrezkom in tezkim jedem.

Skrinja se nikoli ni smrdela 😀

Jaz kuham juho iz kumar. Na žlički masla popražim zdrob in zalijem z mlekom. Ko je zdrob kuhan dodam naribane in odcejene kumare, sol, poper in muškatni orešček. Na koncu še žlico kisle smetane in juha je gotova.

Živi in pusti živeti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close