Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika dobra kitajska restavracija v lj

dobra kitajska restavracija v lj

Prvič bom šla v kitajsko in bi rada zavila v kakšno dobro, da ne bom že prvič čist razočarana, zato prosim za nasvet, kje se vam zdi dobro?

cesarsko mesto na Litijski

Nam sta daleč najbolj všeč tista na Poljanski in na Ižanki – imen pa ne vem.

Daleč najboljša v Dravljah – bivša Pri Gustelju. Ne vem imena, lp L, drugače pa v Šmarci pri Kamniku.

Meni so pa vse glih.

Jaz grem najraje v Hong Kong v Kamnik. Je dobro, so prijazni (šefica sploh), hitro dobiš na mizo, pa še cene so zmerne. Ambient pa res ni glih za dol past. Ravno danes gremo tja na kosilo. Mi že vse kruli od te silne lakote. 🙂

Meni najboljša do sedaj je rastavracija Hongkong v Kamniku (dobila tudi 2x dobro oceno v Nedelu). Nisem pa bila še na Ižanki – to tudi zelo hvalijo.
V Lj pa je tudi meni najljubša tista na Litijski ulici.

Evo, še ena! Kamnik, Hong kong. Sploh ni vprašanja. Se splača zapeljati do tja.

Jaz sem jih preizkusila kar nekaj, tudi to v Kamniku, vračam pa se vedno in edino v Zlato ribico v Retečah, malo pred Škofjo Loko, če greš iz ljubljanske smeri.

meni je pa v zlati ribici v retečah tako beden ambient. kot bi bila v eni slovenski gostilno. in mi ni všeč, če strežejo ne-kitajci.

večkrat gremo v apartmaje v kranjski gori in mi je tista kitajska zelo dobra.

Tudi sama prisegam na Gusteljna in Reteče, zna bit pa v obeh gužva, posebej še ob vikendih.

Koliko pohval za Hong Kong v Kamniku, nam pa sploh ni bila všeč, veliko boljš hrana v kitajski v Domžalah. Zame je tam zakon.

Definitivno Dravlje, potem pa šele tista na Litijski, potem pa dolgo nič.

smo bili v kranju, blizu porodnišnice – grozna kitajska r., nikoli ne gremo več tja.

ja za ljubljansko regijo, dajem definitivno točko plus v Dravljah, Drugač je pa tudi na Brezovci dobra Kitajska restavracija!!

pa dober tek,

Meni je pa najboljš na Brezovici ob Tržaški! Sploh kislo -pekoča juha se lahko skrije povsod drugod pred tisto, ki jo imajo tam.

Meni Honkong tudi ne potegne, meso je tako mehko, da si ne morem predstavljat, s čim ga mehčajo. Najboljša – sicer ne v Lj. je tista v Kranjski gori.

Evo – tudi jaz dajem glas za Kamniško restavracijo, na drugem mestu bi bila Zlata ribica iz Reteč, Draveljska pa se mi je v zadnjih treh obiskih zamerila. Tako zanič riževih rezancev še v življenju nisem jedla. In ne vem kaj dela curry v taki hrani. Me pa zanima, na poti iz službe, ko se v Lj. peljem po Cesti na Brdo vidim tablo za novo kitajsko restavracijo z zanimivim imenom Mongolian barbecue. Je že kdo sprobal? Ali je kaj drugačnega ali pa je samo še ena od mnogih..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close