Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika pekoca paprika

pekoca paprika

Pozdravljene

Dobila sem kaksna 2 kilograma sveze paprike in to zelo pekoce.
Ampak so res tako pekoce,da surovih ne morem jesti.(pa drugace imam rada “sarf”,ampak te so pa res hude).Pa me zanima,ce imate kaksne ideje,kaj naj naredim z njimi?Jih uporabkjate pri kuhi?
Hvala ze vnaprej.

če so tako pekoče kot praviš boš težko uporabila pri kuhi.

Jaz bi dokupila 2 kg svežih paprik in potem v večji posodi prepraži 2-3 čebule in noter stresi vse paprike,narezane ter praži, proti koncu dodaj noter 4-5 paradižnikov na drobno nasekljanih, posoli in ko se ohladi daš v posodice in v zmrzovalnik. Kadar rabiš si daš v hladilnik in po žličkah jeste kot prilogo k mesu in podobnim stvarem. Okus se ne spremeni. Ko boš dodala paradižnik tenstaj dokler voda ne izhlapi. Je okusno in mislim,da je to edino kar lahko narediš,da boste pojedli.

To bo to,res dobra ideja,HVALA.To bomo jedli poleg mesa namesto ajvarja.
Hvala ti res.

ni za kaj :-))

obvezno probaj ,ko je gotovo, če je dovolj slano itd..

Jaz bi jih posušila, mogoče potem tudi zmelala v “čili pavder”. Mljaaaask……..obožujem pekoče!

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close