Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kakšno hrano za na pot na morje?

Kakšno hrano za na pot na morje?

Živjo!

Zanimajo me kakšne ideje kaj naj vzamem jutri na pot ko gremo na morje. Teh sendvičev sem že malo sita.

Hčerki sta stari 5 in 2 leti.

Hvala,

lp,

Daya

Vanilijev puding z malinovcem.

Zakaj pa ne sendvičev? Za na pot je to res najbolje. Ne kompliciraj in lepo se imejte!

Pohano meso pa kakšno solato s paradižnika recimo – če imate hladilno torbo bo ostalo še fino hladno.

Spohana bedra, vložene feferone, čebulo in kruh.

Vložena prepeličja jajca

Mi smo vzeli žeml’e pa mali eurokrem in sta “pomakala” in uživala. Zraven pa še eno jabolko in sok. Lahko bi vzela tudi pašteto, marmelado …
Šli smo pa po zajtrku in smo imeli na poti malico.

))))))
kakšno pivo na vse tisto meso, ajvar in čebulo ne smeš pozabiti. Pivo je zdravo tudi za tamale :-).

a tudi doma ko se zbudite samo sendviče jeste?

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Ne vem al se ene delate že norca, al vam odhod na morje in vse kar je s tem povezano predstavlja res tako hud projekt, kot bi se odpravljale na 2 letno jadranje okoli sveta.

Jaz sem spekla mufine in je vsak kakšnega pojedel. Pa voda iz plastenke. Ne komplicirat. Če 1 dan ni normalna hrana, ne bo noben umrl!

Na kateri konec sveta pa potujete?;)))))))))))))))))

A na vaši poti do morja ni nobene oštarije, trgovine, bencinske črpalke?

Saj ne vem več, a se zezate ali resno postavljate taka blesava vprašanja?

Najdaljša pot do morja je recimo 5 do 6 ur. Če potuješ v južno Dalmacijo.

Vzami hladilno torbo,noter pa pašteto, salamo, sir, paradižnik, jabolke, breskve, vodo, kruh… pa boste zdržali.

Nekateri pa tudi pohajo in kuhajo pred potovanjem, vendar jaz nikoli nimam časa za to. Se mi ne ljubi.

Lepo potujte.

Ne vem, zakaj ljudje sploh hodijo na dopust, če je tak cirkus okoli tega. Kaj skuhat, kaj oblečt, kakšno frizuro nardit za na pot… Očitno postajamo vedno bolj neumni, da nam take preproste stvari predstavljajo tak problem.

Včasih smo rekli, da ima vsak svoj način in pač oblečeš ali ješ tisto, kar ti paše. Ne pa tisto, kar rečejo sosedje in znanci. Poidobno je z otroki. Treba je kopirat druge, da ja ne bi česa zamudili. :(((((((((( Bogi svet, kam gre. Najbolje, da jutri eksplodira! Da nas bo prej konc. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close