kam na kosilo v Kopru
S Kanavo sem imela pred dvema letoma slabe izkušnje. Osebje je bilo vse prej kot prijazno, postrežba je bila temu primerna, pice tudi niso bile dobre. Mogoče se je sedaj kaj spremenilo, oz. močno upam.
La Storio poznam kot študentka, ki je hodila tam jest na bone. Pice bolj tako tako, ostalo dobro, postrežba pa je bila odvisna od tega, ali si plačal v gotovini (ali s kartico) ali z bonom 🙂
Se kar strinjam za La storio.To je pa živ dokaz tega, kako nespretni natakarji in tisti, ki vidijo samo denar ki priteka, dela zadaj pa ne – koliko ga je vloženega – fino zjebejo restavracijo, ki je bila kokoška z zlatimi jajci. Za nas lačne dobra in solidne cene,za študentarijo,so se vsi trudili, presegali plan, ampak ne, je treba vse zjebat, a ne.Pa pride pameten, evo zdaj bom jaz šef, pa gre vse v klinac.
V centru kopra, torej streljaj od mestne plaže, imaš tudi pizzerijo Atrij, kjer poleg pic ponujajo tudi dnevna kosila in a la carte, imajo tudi solatni bar. No, ne vem zdaj kako je poleti odprto in kakšna je ponudba kosil, nazadnje sem bila tam pred porodniško enkrat pozimi, pa so imeli čisto spodobne cene in večkrat odlična kosila.
V centru pod Brolom oz MOK je tudi betula Pri Mariji, dnevna kosila, več menujev, preprosta hrana, oživljajo tudi nekatere tradicionalne istrske jedi.
Forum je zaprt za komentiranje.