Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika dopoldanska malica v službi

dopoldanska malica v službi

Ženske, tiste, ki imate kosilo doma šele ob treh ali še kasneje in nimate možnosti tople malice v službi, kaj jeste dopoldne, da niste lačne?

Sendvič ali sadje.

Dopoldne je zelo priporočljivo jesti sadje.
Zdaj ga je kar precej na izbiro, jagode, češčnje, marelice, breskve, poleg klasike jabolk, banan, …
Za večjo lakoto morda tudi pest oreškov ali suhega sadja …

Pol litra navadnega Ego-ta (Ega, bolj pravilno) – sem še vedno na dieti…

Bravo, da zdžiš!
Kaj si pa jedla za zajtrk in kaj boš imela za kosilo, če ni skrivnost?

Za BRAVO in trnovčanko: malo si preberita priporočila zdrave prehane in tudi zdravega hujšanja. En jogurt je odločno premalo za pol dneva in s tem delaš telesu večjo škodo kot korist. Tudi ob dieti je potrebno jesti na 3 ure, seveda ustrezne količin in ustrezno hrano.

Zajtrk črna žemlja (upam da res črna in ne samo pobarvana s karamelo) in skuta.

Za kosilo ponavadi jem normalno, samo kakšno tretjino manjšo porcijo kot prej. Danes sem si zaželela šobsko solato in piščanca z rižem. (me pa že sama misel na kuhanje v tej vročini ubija)

Za večerjo bom pa gledala dragega, kako se baše s čokoladnim sladoledom 😉

ana50:

zajtrk: ob 8.00
malica: ob 11.30
kosilo: ob 15.30

bolj na gosto mi ne uspe jest.. žal

Kak doma pripravljen sendvič (včasih salama, sir, včasih namaz in kaka zelenjava, včasih maslo in marmelada …) in sadje. Včasih še jogurt.

Zjutraj zajtrk, odvisno koliko sem lačna, včasih majhno žemljico z mortadelo, včasih samo polovičko žemlje brez vsea + skodelica kefirja, včasih pa samo skodelica kefirja.
potem v službi malica številka 1, navaden jogurt + polnozrnata žemlja ali pa samo jogurt, včasih samo banana,ali jabolko, ali hruška, itd…
potem v službi malica številka 2, sendvič + žitna ploščica, frutabela ali pa kar navadna čokoladka
potem doma kosilo
potem pa še večerja.

Zjutraj kava, nato sem pojedla majhen ananas. Za malicao paradižnikovo, kumarično solato s sirom, žemljo. Ob 15 ko pridem domov ne jem.

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close