Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Sladkorni napad.

Sladkorni napad.

Imam hud sladkorni napad. Pojedla bi sto čokolad, piškotov,nutel,bonbonov……… pa nič v denarnici. Plača pa je komaj naslednji teden. Kako se ga da ublažiti? To mi pride včasih in mi je tkao hudo, tako se mi lušta sladkega. Cigareti pa nič ne pomagajo. Joj. A se da tega kako znebiti? Moraš kaj takšnega pojest? Karkoli??

Jaz sem kot smrklja velikokrat zmešala benko s sladkorjem. Ni ne vem kaj, ampak če nimaš drugega, je tudi to ok….

Pa mleka nimam več. Joj. Imam pa kakav ampak z vodo se ne da mešat ali pač?

A za cigarete pa imaš?

Tud meni je padlo v oči to, da za cigarete pa je denar. Zamenjaj 🙂
Pa malo preračunaj koliko na leto daš za cigarete. In kok za 20 let. To ti je vsota!

Cigarete imam že dolgo. Mislim ima jih moja mamma. Jaz pa ji na “tiho” tu pa tam kakšnega izmaknem.

poa ko si kupim cigatere jih imam skoraj cel mesec, čokolado pa eno uro. Noi saj si joi oblj redko kupim, ampak na trenutke pride takšen napad da bi je tri tone pojedla.

Povabi se kam na obisk in upaj, da ti bodo postregli s čim sladkim:)))

Naredi lizike iz karameliziranega sladkorja

Nihče mi ne more bluzit da nima 1 eura za kakšno sladkarijico! Tako da to je provokacija!!!

Ko smo bili mi majhni in ni bilo denarja za sokove in ostale sladkarije si pač dobil kozarec vode in žlico sladkorja notri.

Se ne hecam, to je bila naša “boljša” pijača.

V kriznih primerih pomaga tudi žlica ali več marmelade ali še bolje medu. Poizkusi jo počasi topiti v ustih in pri tem zavestno uživati.

Ja, tudi jaz sem ti hotela predlagati med ali marmelado. To pri meni zaleže. Sploh med, ki ga nimam preveč rada (mi je presladek), ker me potem prej mine želja po sladkem.

to pomeni, da si lacna in ti je padel nivo sladkorja sklepam.

zelo sladek puding ti predlagam – rata ga dosti, stane pa 30 centov ( edin ce nimas mleka doma, se 50 centov za mercatorevo mleko) evo, za 1 evro zajemas z veliko zlico….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close