Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Pomagajte pri receptu!

Pomagajte pri receptu!

Imam banane, čokolado in vaniljev puding. Kako to speči v izvrstno pecivo? Imam sicer en recept, ampak mi ni ratalo, ker je bilo preveč margarine in premalo pudinga. Bljek! Ima katera preizkušen recept?

Jaz v tem primeru na hitro naredim kar tako: banano narežem na 4 dele in prelijem s stopljeno čokolado. Posujem s kokosom, če imam doma dodam še sladoled.

super stvar in ful hitro narejeno.

spečeš en navaden biskvit, ga namažeš z marmelado. obložiš z kolobarji banane in preliješ s pudingom. Jaz naredim še čokoladni obliv.

Ja, to sem mislila, z biskvitom. Samo kremo sem si predstaljala bolj bogato, ne navaden puding.

saj sem jaz včasih delala tudi kremo tako, da sem v ohlajeni puding umešala margarino,…

pa je tako bolj enostavno, hitreje in enako dobro.

saj sem jaz včasih delala tudi kremo tako, da sem v ohlajeni puding umešala margarino,…

pa je tako bolj enostavno, hitreje in enako dobro. sicer jaz ponavadi delam z bananinim pudingom.

Na “kulinariki” poišči recept “bananine oči”(rulada) ali pa bananine kocke ali pecivo.

Jaz sem naredila pol pudinga in pol stepene smetane in je prišla krasna krema.
Samo ne vem, če imaš smetano:)))

Hej, kitty, mala malca kupit. Hvala za nasvet. :)) In hvala tudi drugim.

Jaz vmešam v kuhan puding navadni jogurt, pa na koščke narezane banane. Poliješ po navlaženem biskvitu. Super osvežilno.

v puding smetano…mnjam!!!!!!!!!!!!!!! ful tako mm, kremsto!

spodaj namocene piskote v kavo ali pomaranci sok, banane na nanje in cez krema…v 10 minutah in super dobro!

postrezi hladno seveda.

dober tek!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close