Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika recepti-pecivo za birmo

recepti-pecivo za birmo

Ker vem, da ta forum bere ogromno ljudi, se na vas obračam s prošnjo, če mi lahko poveste kakšen recept za pecivo za birmo.

Že vnaprej najlepša hvala in lp,

B.

No jaz sem pa stric birmanke in kaj svetujete,da ji podarim?Hvala lepa za ideje.

Twins kakšno pecivo bi pa želeli pečt, mi imamo polno receptov za tako priložnost, pa seveda sedaj ne vem, katerega bi vam napisala, bolj kremasto pecivo ali trdo pecivo?
Lp Andreja

v mislih sem imela bolj trdo pecivo,

hvala ti že vnaprej

Veš kaj, jaz sem bila včeraj na obhajilu, pa gredo veliko bolj v promet kremasti piškoti kot tisti trdi, suhi, če veš, kaj mislim. Npr. šang role, limonine rezine ipd.., na koncu so ostali na pladnju navadni piškoti, pa rogljički ipd., tiste kocke s kremo pa so hitro zmanjkale…

http://www.mojirecepti.com/sladice/

Jaz sem spekla nekaj trdega, nekaj mehkega in sicer: breskvice, jagode, žepki, skalce, linške oči in mehke – šamrole, ruske kape, belo pito, rolada, (pecivo oblito s čokolado in posipano s kokosom-ne vem točnega naziva), princeske …
Vsi recepri so na kulinariki oz. če vpišeš v iskalnik bo vrglo zadetke.

Dobro peko in lep pozdrav!

ena firbčna- koliko časa si pa porabila, da si vse to napekla. Jaz rabim cel teden dopusta, da spečem to kar si napisala.

Ja res je da porabiš skoraj cel teden. Trde piškote lahko spečeš lahko že en vikend prej, mehke pa če se potrudiš tudi rata v enem do dveh dneh.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close