Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Recept, ne razumem navodil. NUJNO!!!!

Recept, ne razumem navodil. NUJNO!!!!

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5600&offset=80

vse dam v lonec razen keksov. Kaj pa kokos? Tudi ga dam k pecivo, ko delam maso ali potem na koncu samo potepem? Prosim za čimprejšnji odgovor.

Spodaj v komentarjih pod receptom sem našla tole:

“Jaz sem jih tudi nardila vendar sem malce napačno razumela recept in nisem dala nič kokosa v maso tako da niso ratale kockice, pa tako pacasto je in ful nasitno, bomo pa z žličko pojedli. Drugače pa se mi zdi zanimiva varianta z orehi. LP “

Mislim, da moraš dat kokos tudi v maso. Hvala za vprašanje – si mi dala idejo,mislim, da bom tole še danes spekla : -)))))

Jaz recept razumem tako,da s kokosom posuješ po pekaču in potem še po pecivu,ne daš ga v masu.

Nevem,mogoče se motim

Jaz recept razumem tako,da s kokosom posuješ po pekaču in potem še po pecivu,ne daš ga v maso.

Nevem,mogoče se motim

ups,se opravičujem,poslala 2x

Kokos gre v maso. Tisto, kar je pod in nad maso, je dodatno.

uh, zdaj sem šele prebrala bolj podrobno in vidim, da mi niti pečt ne rabi!!! AKCIJA! :-)))

jA PA SEM GLEDALA KOMENTAJE TRIKTAT PA SEM POTEM MOMAJ VIDELA DA SE TUDI DA V MASO. zGLEDA ZELO DOBRO IN PREPROSTO. jAZ GA DELAM, UPAM DA BO DOBRO. čE PA KOMU OSTANE KAJ MASE ZA PECIVO PA LAHKO NAREDI IZ TEGA KROGLICE.

se opravičujem za veliko pisavo.

Jaz iz te oklajene mase delam kokosove kroglice, ki jih dodatno povaljam v kokosu.
Iz te mase so najboljše in še ogromno jih je.

Priporočam.

UPS, ohlajene mase in ne oklajene:)))

Ampak, v tem receptu je tako jasno napisano: da zmešate VSE sestavine (ki so naštete pod: sestavine) razen keksov in da potem posujete še pod in nad maso, da ne razumem, česa ne razumete?
Če ne bi šel kokos v maso, pač ne bi pisalo, da zmešate vse, bi pisalo, da kokos prihranite za posip.

Tako je, če bi pisalo, da potreseš pekač z drobtinami ali moko, tudi ne bi bila posebej navedena teža.

Mene pa zanima, če vam to pecivo uspe. Ko sem ga delala sama, mi je nastal en velik poc. Sicer sem potem naredila kroglice, ampak vseeno to ni bilo to…

Pacasto ravno ni, mapak zelo tekkoči in se ne strdi dobro. Pa iz tega ven je prišlo zelo malo, čeprav sem delala po receptu.

Meni je uspelo, ker sem dala manj mleka in masla. Po občutku.

Dober tek!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close