Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika je to dovolj za kosilo?

je to dovolj za kosilo?

Ali se vam zdi pire krompir in dušeno rdeče zelje dovolj za kosilo? Ali bi moralo biti obvezno še kaj zraven? Kaj na primer?

Košček pečenke….

odvisno, kdo bo jedel in kako izbirčen je:)

nam bi bilo dovolj. če imaš kakšnega mesojedca, bi si verjetno zraven želel še kakšen kos mesa…

jaz ponavadi zraven skuham ali pa spečem hrenovke ali pa ocvrt sir.

jaz tega ne bi jedla….. pa tud kos pečenke ne bi pomagal.

hrenovke pa se manj??

Meni se zdi dovolj. Je pa res da nismo ravno nevemkakšni mesojedci in mesa nobeden ne pogresa.

Mi jemo ko jemo to jemo samo to.

Meni osebno bi bilo dovolj, drugi bi pa zraven še kak košček mesa, no pri nas bi bila še zraven, kar je obvezno zaradi otrok še juha.

zAKAJ PA NE???

Ne maram dušenega zelja in pire krompirja tud ne preveč.

to je odlično kosilo, le zakaj bi bilo nenehno meso?

Dovolj.

pri nas bi bil zraven še kos govedine iz juhe ali pa kot so ti že punce zgoraj napisale – hrenovka, če že kos pečenke ne.

Glede na to, da smo zdaj par dni vsepovsod jedli samo šunko na šunko, bo vegi kosilo odlična izbira. Vsaj pri nas:-)

Pri nas bi bilo čez glavo dovolj. če pa kuhaš za take, ki mislijo, da ni kosila brez mesa, pa jasno ne.

Za nas bi bilo dovolj, če pa narediš namesto pireja pražen krompir, bo pa malo bolj izdatno in mogoče še boljše. Dober tek!

jaz bi zraven jedla še solato … zame ni kosila brez solate :))

Zdaj si mi pa naredila lušte…raca bi pasala poleg!:-)

Mi mamo danes tudi vegeratjansko hrano, zelenjavno juho in palačinke..mi meso že tud pri uhah ven gleda.

Meni bi bil tudi samo krompir čisto dovolj…. no, še kej solate bi verjetno zravn… 🙂

Ma ne vem,no. Eno je vege kosilo, drugo pa kosilo, ki mu neki manjka.
Zelenjavna juha in palačinke oz. pecivo je čisto OK.
Ali pa recimo zelenjavna rižota oz. testenine, pa kakšna zelenjava po kitajsko ali mehiško z rižem oz. tortiljami … Skratka komplet obrok, brez mesa.

Dušeno zelje pa pire krompir pa meni ne potegne. Mi nekaj manjka oz. mi sploh ne gre skupaj. Če že, potem pražen krompir namesto pireja.

Dobro in zdravo in po moje ravno prav.

če ves dan ne krampate, bo kar dovolj.

tole vprasanje pa je res hecno…ali ne ves, akj in koliko ti pase?

jaz jem, ko sem lacna in toliko, da sem sita, tako da ne razumem, kako lahko sprasujete po univerzalnem merilu, “ce je to dovolj”. ce je tega dosti, bos sta, ce malo, bos lacna. kaj pa ti bi se zraven pasalo, pa ti ves.

tako da…booo, ne razumem. ne vem, zakaj se toliko nekateri osredotocate na to, kaj pasa kam in v kaksnih kolicinah. kaj ne znate sami poslusati, kaj vam telo pravi; koliko cesa in kaj naj pojeste?

pozdrav!

A ti kuhaš samo zase?
Zame bi tudi bilo dovolj, mož pa bi rekel; Kje je pa meso? No potem pa poslušaj svoje telo!
In zato to vprašanje ni nič hecno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close