Pa je notr- prvi doma narejen štrudl
Testo je bilo kar ok, ampak res mi ni jasno kako vam lahko se tako razvleče da čez mizo dol gleda, a imam jaz tako veliko mizo ali pa vi malo, malce šale brez zamere. Ja se je kr vleku, potem malo prepraženih drobtinic, jabolka, sladkorček, cimet, limonina lupinica in na koncu še malo kokosa. Zdaj pa čakam da se speče in potem vidim to mojstrovino, ampak sem skoraj sigurna da ne bo tako dober kot ga je pekla mami, ma bo četrič bolš,a ne? Hvala vsem za nasvete in poročam jutri, če preživim Lep strpen dan vsem
Jaz ga vedno pečem po občutku, oz. ko vidim, da je zgoraj lepo zapečen, potem vem da je pečen (cca 1 ura).
Drugače pa jaz več ne raztegujem testo s prsti, ker mi je prišlo pretanko, zdaj pa raje zvaljam na tanko, se nam bolj dopade.
In veš da bo zihter dober, že zato, ker je v njem tolko veselja in navdiha, da mora bit….. pa dober tek!!!
Ane, kakšen fajn občutek je to? Jaz sem imela vedno strah pred kvašenim testom, odkar imam pa kruhomat, se pa polotim tudi bolj zahtevnih stvari. In sem zadnjič prvič v življenju delala buhteljne. Estetski vtis je bil sicer bolj klavrn, ampak dobri so pa bili. :)) Smo jih zmazali v enem popoldnevu. :))
Forum je zaprt za komentiranje.