Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Jajca – RATALO !!!

Jajca – RATALO !!!

Moram samo povedat, da so moja teranova jajca ČUDOVITA !!! Včeraj zvečer sem jih skuhala, do danes zjutraj so še počivala v teranu. Zdajle so pa kako urco že zunaj in… jaz kaj takega še nisem vidla !! Počasi že menjajo barvo na vijolično, svetijo se kot bi jih s srebrnih prahom posula. Ne morš verjet no. In nič počena. Ratal mi je !!! Sem pa vzela navadna jajca (ne bela). Hvala punce za to idejo !!!
Ponosna lastnica najlepših velikonolnih jajčk 🙂
P.S. Aja pa še rojstni dan imam danes :-))))

vse najlepše:)

Čestitam za uspela jajca in vse njaboljše za rojstni dan 🙂

Vse najboljše!!!

Jaz sem tudi barvala jajčka, sicer v merlotu ampak so tudi fantastična 🙂

Tudi jaz sem jih malo prej vzela ven, skuhala sinoči, in so res lepa. :))))

Pa vse najboljše!

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Hehehehe…. mene je tudi firbec mantral in sem probala. Tudi meni so ratala ful lepa…..;))))))))))))))))))))))))))

No, enih par me je vprašalo, če sem malo nora, da Teran na tako krut način porabim, ampak…..

Vse najboljše….

tud mene je firbec…in imam lepe, ampak skoraj črne pirhe, zdaj smo jih pa še z enimi barvicami (oljnimi) malce porisali in je res nekaj posebnega
nastalo 🙂

Tudi meni ratala teranova jajca. Krasna.

ratala so tudi meni. poleg tega sem ugotovila, da se dajo praskat – poskusila sem s škarjicami, gre zelo lepo. če se vam da v tem popoldnevu, ko vreme res ni za drugega… veliko zabave:))

Čestitke za jajca oziroma pirhe. Pa nobeden ti ni počil. Super.-
Komaj čakam da jih vidim in seveda probam.

Vse najboljše iz srca!

Jaz pa sem barvala v Merlotu 12 prepeličjih jajčk in eno kokošje..in edino to zadnje je uspelo 🙁 Prepeličja pa so dobila eno čudno oblogo, ki se je krušila dol..obup!

Drugače pa vse najboljše za nazaj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close