Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika pomoč-hrana je zame strup???!!!

pomoč-hrana je zame strup???!!!

Kadar koli pojem malo več, pa ne full, se drug dan počutim kot bi imela mačka. Sploh če jem zvečer, to že ob 18h…To je za znort. Vsa zabuhla, slabo mi je, najbolje da sploh več ne jem???? Šprtam, jem zdravo ampak kaj je to)))

se zezaš, torej ne jej več malo več in po 18 uri in bo vse okej! jej večkrat lepo po malem in po kosilu le še kakšno sadnje, solatke in to pred 17 uro in verjemi da bo vse okej in seveda veliko pij, vodo, čaje, super bo kopriva, da se mal prečistiš.

Ojla!

Malo poglej na forum Zdravilstvo, gotovo bo kaj uporabnega zate.

lp

Hrana je lahko za organizem strup:

– če je nepravilno izbrana
– če je uživaš preveč

Torej ugotovi kaj ti škodi, spremeni način in vrsto prehranjevanja, pa bo verjetno bolje.
Prehranjuj se z “lahko” hrano – naravno, najbolje surovo, ali vsaj ne konzervirano in kemično obdelano, ne uživaj zelo mastnih jedi, ocvrtih jedi, preveč začinjenih in preveč sladkih jedi. Obvezno imej majhne obroke večkrat dnevno. Tisto, kar domnevaš da ti škodi popolnoma izloči iz prehrane vsaj za nekaj časa.

Če potem še vedno ne bo bolje, je čas za obisk zdravnika, lahko so prisotne težave z izločanjem kisline, ali kake druge želodčne težave, ali težave z žolčem in presnovo.

A verjemi, da z “prilagoditvijo” jedilnika lahko največ narediš zase.

Noseča si ne.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No, še ena taka. Ugotovila sem, da meni tega mačka povzročijo OH. Samo ti praviš, da ne poješ “toliko”, jaz moram za mačka pojest kar precej … Ena “normalna” večerja (tudi če je zelo pozna) mi tega ne naredi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close