Av ve tut jeste zravm meso?
naredim danes krompirjeve zrezke, poleg kruh in zeljnato solato, pa so same pripombe padale s strani moža in sinov, da pa bi moglo zraven bit meso in da se ne da jest samo krompirja pa kruh. ma meni so pa zrezki tako fajn brez vsega, pa ne vem al sem res dala premalo na mizo? če ne veste: naribaš krompir, soliš popraš, jajca, drobtine, moka in fino popečeš, pa pridejo kot eni zrezki ven. je pa res da je še vedno to krompir. hvala
Eh, tečnobam daj zraven drugič vsakemu eno hrenovko, pa še kakšno omakco zraven (bučke recimo). Kruha pa tudi jaz ne bi jedla. Samo h krompirjevim polpetom bi jaz naredila tudi hladno omakco (kisla smetana, trdo kuhano jajce, malo majoneze in gorčice, kumarica, peteršilj, drobnjak).
In ne, večina žensk tu zraven ne rabi mesa, večina moških pa.
H krompirjevim zrezkom jaz ne bi delala nobene omake, zraven pa ponudila še skledo sveže solate. Seveda bi pred tem ponudila še juho.
Pa jim skuhaj naslednjič hrenovke zraven, “da bo volk sit in koza cela” 😛
Vladka
Te zrezke vedno pripravim v kombinaciji z mesom, omakco in skledo solate, kruha ne bi dala zraven.
Meso pa dam zraven zato, ker sta moja dva velika mesojedca in ker to vem, pač vem, da bi letele enake pripombe. Zame osebno je solata in krompirjev zrezek odlična kombinacija in nič več ne potrebujem.
Če veš, da imajo tvoji radi meso, potem drugič pač popeči kak zrezek, to je še najmanjši problem…
sovražim meso se strinjam z tabo. Jaz ga tudi ne jem pa me sprašujejo kaj pa jem. In potem za vsako zelenjavo posebej. A ješ korenček, kaj pa zelje in čebulo? Pa krompir? Pa jim povem da sem vegetrjanka, pa očitno ne razumejo kaj to pomeni. In potem me sprašujejo katero zelenjavo jem. In kaj sploh jem če ne jem mesa, da itak se ne more nič narest če ga ni zraven. Mislijo da za kosilo jem skuham krompir in paradižnikovov solato. Od kar sem vegetrjanka pa jem veliko okusnejše jedi. Iz zelenjave naredim ogromno vrst zelo okusnih jedi.
Forum je zaprt za komentiranje.