Najdi forum

štedilnik

No, dobre kuharice, malce nenavadno vprašanje mogoče, ampak me res zanima.Ker vem, da rade in veliko kuhate in pečete, na katerih aparatih to počnete? Prav gotovo je nekaj malega pomembno tudi to, seveda poleg znanja o kuhi in peki. Ali prevladuje uporaba plina ali elektrike, indukcijske ali steklokeramčne vrste? Ali vam je pomembno tudi varčevanje z porabo energijo, ko gre za nakup opreme ali gledate bolj na uporabno plat in tenutni trend? Katere kombinacije se vam zdijo najbolj primerneglede na to, da so čimbolj uporabne, pa tudi varčne?
Zase lahko povem, da se še kar držim starega štedilnika s pečico, kombinacija plin in elektrika, a uporabljam le plin, mi bolj sede kot elektrika.

pri nas prednjači plin.imam pa steklokeramičen štedilnik 2 plin+2 elektrika.sama znamka aparata mi ni pomembna.saj se tako vse kvari.na trend se ne oziram,glavno da funkcionira in da je energijskega razreda A.

Razgrajaca, jaz bi imela isti štedilnik, dva, dva, pa nevem, a je res tako težko za čistit tisti del , kjer je plin? Ali so to le bolj neosnovane govorice, saj res vse sort slišim?

niti malo ni težko čistit tam kjer je plin,ker lahko vse odmakneš in očistiš.

Razgrajaca, zna bit, da bo tale tvoj glas odločilen pri moji odločitvi.Ma ja,vsi trendi govorijo v prid steklokeramiki in indukciji, ampak meni je praktičnost in cena porabe bolj pomembna. Hvala ti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close