Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika pomagajte mi izbrati prilogo

pomagajte mi izbrati prilogo

Jutri bomo imeli za kosilo pečena svinjska rebra. Pomagajte mi s predlogi za preprosto, hitro narejeno prilogo, pa da ni iz testenin, riža ali krompirja.

ajdova kaša

kislo zelje in za ta lačne še kruh.

Ma, k pečenim svinjskim rebrom gre samo pražen krompir. Morda še pečen.

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6266;
mlinci

Najboljša rebra za nas so filana rebra.Fila iz kruha,jajc,česna,petršilja,sol…pa hrenova omakca za zraven…

Brstični ohrovt

Sem vprašala mojega, ki ima full rad rebrca, pa je rekel ajvar, čebula, kruh pa kakšna solata.

Glede na to, da je glih sezona, bi jst dala zraven kar solato iz kislega zelja (z bučnim oljem in česnom, njami). Lp.

Ja, Pepa, najboljša rebra so res filana.

Lahko pa za prilogo pripraviš kruhove cmoke oziroma kruhovo zmes oblikuješ v štruco, tesno zaviješ v krpo in krpo zavežeš, da kruh ne razpade nato pa kuhano štruco narežeš na rezine (izgleda lepo in tudi dobro je).

Zraven kot priloga paše tudi kislo zelje.

Dober tek!!!

Praženo kislo zelje in ajdovi žganci.

Ja kislo zelje je super ideja , samo ko smo ga imeli pa danes za kosilo. Fajn ideja se mi zdijo kruhovi cmoki, samo malo omake naredim še zraven. Tud brstični ohrovt je super, samo jedla bi ga pa samo jaz ostali bi imeli pa nosove do krožnikov.
Hvala za ideje

Bujta repa!!!

lp, orehek

Kako se pa pripravijo filana rebra? Joj, me je zamikalo, da bi jih zdajle jedla, pa žal ne gre:((

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close