Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Najboljši jogurti

Najboljši jogurti

Kateri so pa vaši najljubši jogurti? Jaz sem že zadnjič pisala, da sem čist očarana nad novimi Egoti od Ljubljanskih mlekarn, sedaj pa me zanima kaj imate ve najraje, da še jaz sprobam. Aja, pa kdo proizvaja tisti jogurt, da ne bom bebasto med policami iskala:_))))

Hvala.

Meni so všeč Activia. Ne vem, kdo proizvaja.

Meni so všeč eni Šparovi…. ker so redki in še s fruktozo so sladkani…

Meni je pa všeč Jogobella, pa Meggle, pa Hoferjevi jogurti (tisti tekoči v plastičnih flašah ali pa smetanovi).

Vidim da so vam v večini všeč tuji proizvajalci……..Hmm.

Sicer zelo redko jem jogurt, otrokom pa definitivno najraje kupim čisto običajne sadne jogurte od Ljubljanskih mlekarn, ali katere druge slovenske. Sama si včasih za posladkat kupim kavinega. Pa izredno dober se mi je zdel pred leti božični jogurt, če se ga še kdo spomni.
Jogobelle sicer res že dolgo nisem kupila, ampak pred leti mi ni bila všeč. Sicer pa manj ko je jogurt gost, bolj se mi zdi naraven.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Meni tudi, tista s figami je super.

Aja, pa tudi Ego mi je super. Teh novih okusov sicer še nisem poskusila, a zagotovo še bom. 🙂

za malega so LCA junior jogurti, jaz pa kakor nanese, nimam favorita 🙂

Ne me hecat, da tam dol kupuješ jogurte LM??????
A jih imajo? Super!
Katere slovenske proizvode lahko še kupiš?

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

Najboljši so mi grški TOTAL, navadni ali pa z medom …. njam, njam, njam,… Vedno obujam spomine na dopust v Grčiji …

Ne me hecat, da tam dol kupuješ jogurte LM??????
A jih imajo? Super!
Katere slovenske proizvode lahko še kupiš?[/quote]

Verona, seveda jih tu nimajo, a to še ne pomeni, da jogurtov ne poznam. Z otroci celotne počitnice preživimo v domovini.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Jaz sadnih ne maram in vsi imamo najraje navadne. Kupujemo pa izključno slovenske. Osebno imam najraje navaden Ego, novi tekoči od Zelene doline (lahki) ali pa najbolj navaden Mercatorjev v lončku (ki je v bistvu od Lj. mlekarn).

navadni jogurt LM + žlička rjavega sladkorja + odtajene borovnice + palični mešalnik

Activia gozdni sadeži, novi Ego jagoda-vrtnica ali zeleno jabolko-bazilika.

doma narejen jogurt + žlica domače marmelade (rabarbara-marelica, višnja, sliva, borovnica, ribez…)

---------- le vent nous portera...

meggle ali dukat…..višnja

LCA navaden (Zelena dolina) ali sliva z žitaricami. Zelo dober je tudi od Hoferja (Milfina) kombinacija borovnica-bezeg-žitarice, pa datlji-slive-žitarice. Novi Ego mi ni bil všeč (preizkusila sem slivo-figo), ker mi je čisto presladek.

lp tinca

Meni je najboljši navaden od LM ali sadni borovnica od LM.

lp

Pravkar sem pomalicala en navaden Ego, sicer pa imam zelo rada kefir in kislo mleko od Vipave.

Živi in pusti živeti

Zame so najboljši jogurti (pa tudi mleko, maslo, skuta) tisti, ki imajo normalno dozo maščobe, brež škroba, želatine, umetnih sladil in gostil ter podobnega sr**ja. 😉

Poješ en navaden jogurt, a odleže toliko kot 3 “Vitalieje”!

LP

Kislo mleko od Planike.

Potem pa če mi paše dodam ržene kosmiče narezano suho slivo ali figo ali pa kako sadje iz kompota.

Tudi mleko imamo najraje Planikino.

Najbolj navaden Mercatorjev in najbolj navaden Šparov. Ravno prav kisli. Tekočih ne maram preveč, teli v “trdnem” stanju so mi boljši.

Jaaaa Vladka, božični!!! Ampak saj ga še delajo, jaz se okoli novoletnih praznikov vedno založim z njim.
Poleg teh imam najraje čisto navadnega od Yovilanda, tistega trdega, s svetlomodrim pokrovčkom.
Pa sadne od Yovilanda v tistih “vrečkicah” po pol litra.
In seveda Total… za spomin na grčijo!

Zelena dolina ima zame najboljše jogurte; smetanovi, kavni, vanilija, vsi LCA..
Grški jogurt,jogobella-jagoda na italijanski nači, probiotični z žitaricami iz Lidla
Novi EGO-ti mi niso preveč všeč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close