Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika babi, ali lahko eno vprašanje

babi, ali lahko eno vprašanje

babi!
Velikokrat sem brala vaše poste in ker sem nekje zasledila, da imate hčero v Londonu bi vas rada vprašala, če je mogoče iti v London z osebno izkaznico.
Oprostite in hvala.
Lep dan!

Slovenski državljani lahko v vse države članice EU vstopajo z veljavno osebno izkaznico.

Vir: MZZ
Lp Joan

Pa en lep dan želim, Joan

Ne, v London se gre lahko samo z veljavnim potnim listom. Osebne izkaznice pa veljajo samo za sosednje države- en določen pas, sedaj ko bo pa šeng meja s hrvaško bo pa gotovo- se še dogovarjajo- potrebno imeti potni list.
veliko sreče- moram povedati, da sva s hčerko večkrat na vezi- skajpi- in še to, sploh ni tako daleč
lep dan

V vse države, članice EU, lahko vstopamo z osebno izkaznico.

vprašaj na upravno enoto ali na letališče Brnik. Potni list!

Joo, brez zamere, ampak ne vem, od kdaj sta za mednarodne zadeve pristojna UE in Letališče Brnik…

Spletna stran MZZ:

Potovanje z osebno izkaznico

Slovenski državljani lahko z veljavno osebno izkaznico potujejo v države članice EU/EFTA:

Avstrija,
Belgija,
Ciper,
Češka,
Črna Gora (enostranska odločitev Vlade Črne gore),
Danska,
Estonija,
Finska,
Francija,
Grčija,
Hrvaška,
Irska,
Isladnija,
Italija,
Latvija,
Liechtenstein,
Litva,
Luksemburg,
Madžarska,
Malta,
Nemčija,
Nizozemska,
Norveška,
Poljska,
Portugalska,
Slovaška,
Španija,
Švedska,
Švica,
Velika Britanija.

Kdor ne verjame, pa lahko za Veliko Britanijo preveri na

Odgovor na vprašanje kam lahko potujeje z osebno izkaznico…, način potovanja ni važen…

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Mi smo leta 2005 potovali v Liverpool, pa je šel sin z osebno izkaznico brez problema. Je pa res, da smo potovali iz Italije-Treviso.
LP S.

Se opravičujem-vnukinja je že nekaj let zunaj in se v to sploh nismo več poglabljali- vedno ima potni list…LP

Je že v redu babi, vsak se lahko zmoti…
Odkar smo v Eu je potovanje močno olajšano…

Lp pa brez zamere,
Joan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close