Babi iz Kopra
zdravo vladka, izkoristila bi to javljanje,da te pozdravim. tudi jaz se sprasujem,kaj in kako je babi !! zednje case se je zelo malo javljala, sedaj pa,….nic vec. !? tudi sama se zelo redko “vkljucim”, berem pa obcasno. tebe na momente “preberem”, babi pa res ze dolgo nisem. upajmo in zelimo,da se bo kaj javila!! pozdrav petra
p.s. kako je dol pri vas? ze zelo vroce? z mozem se odpravljava v sharmel v drugi polovici aprila.upajmo,da bodo temperature se “zmerne ” !? 🙂
Babi, oglašaš se ne, mogoče prebiraš kot jaz, lepo te pozdravljam. Tako spretno, tako nevsiljivo si vpletala svoje doživljaje med kuharske recepte. Razkrila si nam svoj čudovit odnos do vnuka. Naj povem, da sedaj tudi mene čaka okrog prvega “bušta pod povštrom” in da imam v varstvu mojo prijetno, luštno deklico, mojo vnukinjo.
Babi, dobro se imej, pa veliko zdravja. Če pa bo Primož kaj organiziral v Trzinu, se vidimo, zadnjikrat tudi jaz nisem bila. Pa sestro pozdravi.
lp lojzka
Hvala za pozdrave vsem, Petra, glede vremena pa takole… pri nas se je začela pomlad, temp. so res prijetne in slekli smo vse jopice 😉 Sonce nas je že pobarvalo, v drugi polovici aprila pa je pri nas ponavadi že blizu 40°C.
Lep dopust ti želim.
Lep dan vsem!
Vladka
Heeeej, lepo je bilo to prebrati!!!!!
Res se vas velikokrat spomnim, častna taborniška:)))
Še vedno zdrava in pri močeh, tudi kuham veliko in še vedno z veseljem. Knjige me včasih ne spustijo…Toliko je nove literature.
Bilo je vsega po malem, tudi nekaj počitnic. Se bom oglaila še kaj oglasila, saj sem itak toliko načvekala na teh straneh, haha!
Prisrčne pozdravčke z deževne obale na vse strani neba in preko meja, imejte se lepoo in pridno kuhajte
Babi
O, Babi, lepo, da si nas potolažila. Da le zdravje služi, prosti čas pa pač izkoristimo za stvari, ki nam takrat najbolj prijajo.
En lep pozdrav na obalo s čisto druge obale 😉
Vladka
Gospa Vladka K, se opravičujem, če sem preveč fibčna, ampak na več forumih zasledim tudi vaše poste, v nekateri je razbrati, da živite nekje v tujini, zato vas sprašujem od kje se javljate? Upam, da nisem preveč drzna.
Tale babi z obale me je pa spomnila na mojo pokojno staro mamo, ki je tudi živela na obali in je za nas vnuke skuhala vedno kaj odličnega.
Pozdravljena Vladka,
nekako sem mimela občutek južni kraji (zasledila sem večkrat da je tam toplo…) ampak nekako sem si zamišljala Tunizijo. Ha,, ha mogoče zato ker sem zaljubljena v Tunizijo – da ne bo pomote ne v tunizijca – mi je tam zelo všeč. Ja pa dobro hrano imajo. Zelo so me navdušili tisti njihovi kako se jim že reče …joj niti ne vem. narejeno je kot testo, na sredini neka fila (iz dateljnov ali fig??) potem pa pečeno in polito z raztopljenim medom. Zelo sladko, svinjsko dobro (ups za besedo) in pa božansko za pogasitev pekočega občutka v ustih potem ko si jedel njihov kuskus.
Maš mogoče recept, kako se ta zadeva naredi?
sem pa mogoče mal prezahtevna
sep sončen pozdrav iz naše Slovenije, vsaj preko neta se povezujemo
Forum je zaprt za komentiranje.