Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kam na morsko večerjo v LJ?

Kam na morsko večerjo v LJ?

Torej:

kam naj greva z možem jest morsko hrano v LJ, da ne bo samo pasje drago, sveže in okusno pa nič?

Poskusila bi vsega po malem: ribe, školjke, rakce, ribo…

Bi bil Grm vredu izbira?

Hvala.

Trenutno mi pride na misel samo tale:

Za Grm pa ne bi vedela, tam nisem še nikoli bila.

Ni Lj-vrhnika boter!!!

Mi imamo pa s Krpanom zelo slabe izkušnje. Noro visoke cene za hrano, ki ni bila nič posebnega, da o količinah sploh ne govorim. Že res, da smo precej zahtevni jedci, ampak pri takih cenah človek pričakuje veliko več. Morda pa se je v tem času že kaj spremenilo, ne vem.
Žal se mi zdi, da res dobre morske restavracije v LJ ni. Vsaj ne take, ki bi bila specializirana prav za morsko hrano. Če kakšno najdeta, prosim, sporoči.

Ni ravno intimen ambient, so pa zato vse morske stvari odlične v Bistroju MINUTKA, Domžale. Cene solidne. Tu z družino kosimo vsaj enkrat tedensko, saj so ribe edina hrana, ki jo ne maram pripravljati doma.

Glede Minutke v Domžalah lahko tudi sama povem le najboljše, čeprav ambient res ni ne vem, kaj. Poleg pic nudijo še srbsko hrano, morsko hrano… Njihova pica calzone je 1A!

Živi, tole si pa malo zgrešila. V Minutki ni pic in tudi ne srbske hrane. Samo morske dobrote.

Postojnska Minutka pa ima pice in srbsko hrano : )))

če res hočeš dobro morsko hrano, od hobotnice,čkoljk,rakov,jastogove juhe,najboljših rib-kovača npr. do sladic iz 70% čokolade,pomaranč…potem je za mene najboljša restavracija trenutno GOSTIŠČE BARBARA IDRIJA.Imajo tudi slow food, prenočišče krasna vina…
http://www.barbara-idrija.si/

To pa lahko tudi jaz potrdim.Ko smo bili v Idriji smo se ustavili v Barbari in smo bili res prav prijetno presenečeni-odlična hrana.So nam pa rekli, da za slow food je najboljše da se prej pokliče,pripravijo ga pa tudi samo za 2 osebi.Joj pa kakšne sladice majo !!

Meni odlična za ribe v LJ je operna klet! Kaj pa menite drugi ?

Meni tudi. Čeprav ni vrhunska, je pa čisto solidna.
Edino čas se je pri njih ustavil nekje sredi sedemdesetih.

Se strinjam s silvy.
Menda imajo dobre ribe tudi v Asu, čeprav jih tam še nisem jedla. Pravzaprav jih najraje pripravim doma, zunaj si privoščim pa kaj drugega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close