Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika torta pikapolonica

torta pikapolonica

punce z vašo pomočjo in recepti mi je uspelo oz. nama z možem narediti torto v obliki pikapolonice najini pupi. res ni težko tako kot od začetka zgleda.
lp

Bravo, krasna je. Verjamem, da je bila tudi dobra 🙂
Lep preostanek nedelje želim.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Super. Tisti prstki so kar pripravljeni, da zagrabijo malo kreme in obliznejo, a ne??!!!
LP Mimi

Super lepa tortica. A mi poveš kaj si uporabila za črno barvo in kje jo dobiš?

lp
barve sem kupila v trgovini Biga na Ptuju kjer imajo vse pripomočke za peko.s to barvo sem obarvala marcipan n iz njega naredila pike in celo glavo.če želite še kakšen nasvet pa le vprašajte.

Jaz se pripravljam peči torto žogo in bi jo rada obarva z črno. Zanima me ali je možno dati to barvo v smetano?

v škatli so 4 barve-črna, rdeča, zlata in rumena. uporabljajo se lahko za barvanje vseh živil in res nimajo nikakršnegaa okusa. sama sem dala rdečo barvo v smetano- mali premalo ker je prišla roza, ampak namenoma nisem več dodala, saj niso vse pikapolonice rdeče:)
barve so res malo drazje (1800sit-lani decembra) ampak so mi najbolše od vsega kar sem do zdaj uporabila.

Super. Tudi mi bomo imeli aprila na mizi tako torto, samo še zbiram, po katerem receptu bi jo delala. Kakšen recept in nadev si vzela ti?

biskvit navaden za torte, ali biskvit za pecivo, nadev pa je bil- čokoladni -torta nutela. je bilo najhitreše ker smo še imeli eno veliko sadno torto. pikapolonica je bila bolj za tiste sladkosnedeže ki imajo radi čokolado- naprimer jaz:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close