Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika surovo kislo zelje

surovo kislo zelje

Kaj jeste navadno zraven surovega kislega zelja v solati? Jaz navadno pripravim kakšno prekajeno meso, pa sem tega že pošteno naveličana. Kaj mislite bi še pasalo zraven?

Hvala….

fižol ali čičerika

Karkoli od mesa: pečenice, krvavice, zrezki, pravzaprav kislo zelje v solati jem kot ostale solate. Fižol pa itak ponavadi že not vržem.

Miranda

aja… jaz sem pa razumela, da mora biti vse v solati

solato iz kislega zelja in fižola jaz jem za predjed (ko pridem sestradana iz službe)

Ne, ne, rada bi kaj drugega za prilogo k solati iz kislega zelja, ne vedno samo prekajeno meso in klobase.
Se mi zdi, da takšna solata ne paše nikamor drugam kot k rekajenemu. Sploh si ne znam predstavljat dunajski zrezek in solato iz kislega zelja.

Žganci so prav dobri in ni važno, ali so ajdovi, koruzni, pirini ali krompirjevi.
lp

Krompir v oblicah. Pa ne redi.

Ni sicer odgovor na tvoje vprašanje, ampak vseeno. Zelo rada imam solato iz kislega zelja in ajdove kaše, če pa je zraven še tuna, je še boljša.

Ali pa v pečici pečen krompir in solata iz kislega zelja z malo fižola, zabeljena z bučnim oljem. (meni k pečenemu krompirju pašejo čisto vse solate:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close