Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika pana di kucina

pana di kucina

ali jo katera in zakaj vse jo uporabljate smetano pana di kucina in ali vam je boljša katera druga?

panna di cucina, rabi se za kuho, sepravi v omake in itd……v slane jedi, pa gorgonzolino omako, pa dalj časa jo hranimo lahko v hladilniku, ne odprto..

jaz jo veliko uporabljam in sicer ne manjka v grahovi omaki, v zelenjavi na maslu (na koncu dodam vedno še to smetano npr. v korenček na maslu, grah, koleraba, cvetača, brokoli, bučke ipd). Velko jo dodam v kremno špinačo, pa v bučno juho. In še kam morda

Poleg naštetega dam jaz tudi v piščančje zrezke, ko jih pripravlajm v smetanovi omaki.

Vsepovsod, kjer nisi čisto prepričana, če bi raje uporabila kislo ali sladko smetano :)).

Jaz jo uporabljam že veliko let, ampak včasih se jo je dalo dobiti samo v Italiji. K sreči jih je pred nekaj časa tudi pri Dukatu in nazadnje celo v Ljubljanskih mlekarnah srečala pamet :))) (obe sta zelo dobri, Dukatovo uporabljam, ko potrebujem bolj redko, Ljubljansko pa če rabim bolj gosto).

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close