Najdi forum

sokovnik

Prosim vas, če mi priporočite sokovnik manjše kapacitete in odporen proti krušenju plastike.

Pravkar reklama za Power Juice ekspres. Ali ga imate? Cena 4 x 7.000!

Imam 2 reklami, Severin 13.000 in Power Juice ekspres za 28.000. Namen za manjše količine.
Ali mi lahko svetujete?

Kaj so manjše kapacitete?

PJ je zakon, vreden svojga dnarja, stisne kak liter, potem ga je treba očistiti. S sadjem je minimalno dela, not vržeš celo, le koščice grejo ven in olupki, če so špricani ali grenki, drugač ni treba. Pomije se hitro.

Za eno osebo, ker ostali ne pijejo.

Ja, PJ samo za eno eno leto! Potem žal “premine”. Pri nas imamo že drugega. Prvi je po letu dni zelo slabo sočil. Zgleda, da so se rezila skrhala. Smo reklamirali in dobili brez problema novega. Sedaj imamo pa drugega že dve leti in je sočenje zopet problematično!
Mogoče je res samo za tiste, ki ga uporabijo za enkratno uporabo. Za vsakodnevno uporabo je pa samo eno leto! Žal! To so moje izkušnje!

Revija VIP (Urad za varstvo potrošnikov) ga je testirala kakšno leto nazaj! Ga ni priporočala.

Možno, ga mam šele tričetrt leta.

pri nas tud niso, potem so pa kar začeli… jih je premamilo
jaz dem imela še severin sokovnik, mimgrede, pa je bil zanič, da je blo joj, PJ mi pa dela super

Sokovnik 300W ali 600W ? Prosim za hiter odgovor!

PJ mi dela že 2 leti in pol. Res ne vem zakaj imate takšne težave s sokovniki. Predhodnik je bil ena bolj poceni varianta, pa je tudi 1,5 leta pridno delal sokove.

Približno 2-3l / teden.

Mi smo ga kupili februarja 2004, sok delamo vsako jutro, razen ko smo na morju (ananas, pomaranče, kivi, jabolka, hruške…), pa dela še čisto v redu…

Mislim da je bil PJ najboljša naložba v moji kuhinji.

Tudi jaz sem zelo zadovoljna z PJ.
Ga pa malo pazim in ne delam kot oni iz reklame.
Jabolkam odstranim peščišče, agrumom pečke i.t.d. pa traja dlje.
A sem moža komaj prepričala, da ni sočil kot v reklami (breskve s kostjo – se hecam).

Ga že imam. Nadvse zadovoljna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close