pekač za 24 muffinov
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Recepti.Over.Net › Prehrana in kulinarika › pekač za 24 muffinov
Pozdravljene!
Mogoče katera ve, kje v Mariboru oz. njeni okolici se dobi pekač za 24 muffinov. Nujno bi rabila tistega z manjšimi luknicami (po možnosti silikonskega;).
Hvala
Za 12 mini mafinov dobiš pekač v Muellerju, za 24 pa vem samo za Pekarno Vrhnika v Lj, da ga imajo. Tisti iz Muellerja ni silikonski.
V trgovini Pekarne Vrhnika (Črnuče Ljubljana) se je menda mogoče dogovoriti, da ti mini silikonske modele pošljejo po pošti. En model ima 11 lukenj za mini mafine, dva modela (22 mafinov) meni odlično služita.
Pokliči in se dogovori.
Pozdrav, Mimi
Hvala obema. A v Ikei mislite da ne bi imeli? No, zastonj pa se tud ne bi rada vozila tja;)
lp
Koliko pa stane takšen pekač približno?
V Muellerju v Ljubljani je pekač za 12 malih muffinov nekaj čez 1700 tolarjev.
http://med.over.net/phorum/read.php?f=63&i=18062&t=18062#reply_18062
Še vedno aktualno…
današnji podatek iz prve roke iz Pekarne Vrhnika: pekačev za mini mafine trenutno nimajo (pekač za 11 mafinov, na pekač iz pečice gresta dva pekača po 11 mafinov). Dobijo jih po vsej verjetnosti enkrat do konca meseca. Cena 2461 SIT za pekač.
lazso… pa je pekač silikonski? Sem zelo zainteresirana v tem primeru. Žal slikica več ne dela.
lp
V Ikei jih nimajo, včasih imajo take za 8 navadnih mafinov iz silikona, pa navadne teflonske pekače.
LoniM hvala ti – se vsaj ne bom zastonj vozila v Avstrijo.
Lazso… prosim, če pustiš kak kontakt… po telefonu te namreč ne dobim. Hvala
lp
Ne, pekač ni silikonski, pač pa teflonski.
Slikica pa na žalost res ne dela. V nicku je moj mejl
Te pekače ( teflonske ) imajo v Domžalah. VELE nasproti Doma upokojencev. Pekač za 24 kolačkov stane pod 3.000 SIT.
Veselo peko,
Jaz sem danes na pohištvenem sejmu v Lj kupila naslednjega Prodaja je možna tudi po pošti. Ni pa silikonski – na silikonske v pekarni Vrhnika nisem mogla počakati.
trina, samo tale pekač ni ravno za mini muffine – piše da je premer 5cm…to so pa kar normalno veliki.
Upam, da še nisem prepozna. Silikonske pekače lahko kupiš v Metroju v Gracu (rabiš seveda kartico). Imajo vseh velikosti in oblik. Cena je caa. 10 eur.
Lp, Eca
Ti mafini imajo zgoraj premer cca 5 cm spodaj pa 3,5 cm in pridejo manjši kot običajni.
Aha. No, fajn, samo jaz bi rada prav pekač za mini muffine.
Mini mafine iz silikona imajo v drogeriji Watson (Astra Bežigrad).
Forum je zaprt za komentiranje.