Najdi forum

radenska

Pozdravljeni,

zanima me, kako zdravo je pitje radenske? Moj mož jo popije na dan tudi do 2 litra, kar se meni osebno ne zdi čisto prav in tudi o zdravju nisem prav prepričana. Ima tudi težave z vračanjem želodčne kisline in le te skuša omiliti s pitjem radenske. Pravi, da mu pomaga, a meni se zdi, da pomaga le tisti moment in da se mu to še pogostege dogaja prav zaradi pitja radenske. Predlagala sem mu vodo iz pipe (kakršno pijem tudi sama), pa pravi, da ni dobra. Kaj menite vi o radenski??

Imam pa še eno vprašanje (spet se nanaša na moža): ko si zjutraj umiva zobe, mu obrača želodec. On pravi, da mu to dela “žajfnica” od zobne paste in tako še bolj hiti da čimprej konča. Vprašala sem ga, zakaj si ne umiva počasneje, pa pravi, da ne pomaga in da je to dedno, saj se njegovemu očetu dogaja isto.

LP Pikapoka

Hm, Pikapoka, očitno ne vemo… Po moje si nihče naravnost in zatrdno ne upa reči, je zdravo, ni zdravo. In verjetno ni veliko ljudi, ki bi popili dnevno po 2 litra radenske. Mogoče bo treba vprašati prav kakšnega zdravnika, dietika, strokovnjaka na svojem področju…

Kar se mene tiče, se okusa voda navadiš.
LP Mimi

Pikapolonček, kar se tiče obračanja želodca – se spominim mojega očeta, njemu je šlo vedno na koz****, ko si je umival zobe. Sem imela sobo poleg kopalnice in sem ga večkrat slišala, kako mu “vzdiguje” 🙂 Je imel iste težave pri zobozdravniku, pa ko je moral it na gastroskopijo. V glavnem slab želodec imam, je on rekel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close