Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika žuželke v prehrani

žuželke v prehrani

Ali mogoče kdo ve za kakšne primer,da je kdo našel kakšno ličinko ali žuželko v kupljeni hrani?To mislim predvsem na izdelke,ki so vakumsko zapakirani in original od proizvajalca(npr. milka,nestle,…)?
Za oggovore bi vam bila res zelo hvaležna.

Ali si ti kaj našla?
V kakšne namene te to zanima?

Ja v kupljeni čokoladi so bili črvički in v navadnem gresu (zdrobu) so bile neke belo prosojne mini žuželke.

Vse je bilo pred leti, v zadnjih nekaj letih pa nisem videla tega.

Lp; Ela S

Ja, v grisinih, v tisti alu vrečici (varianta čips). Prav prileteli ven in znotraj je bili že vse kot v pajčevini :((

Pa zapovrh vsega res močno zavarjeni vari, da sem komaj odprla vrečko.

LP!

Po internetu je krožila fotka v prozorno vrečko zapakirane solate, na sredi je od znotraj kukala živa žaba. Nekje iz tujine…
LP Mimi

Ja- tud jaz že našla: v moki molje, v grisu tiste drobne živalce….Mah…saj ne vem, kaj naj rečem…Če ne bomo nikjer ničesar več našli, lahko pomeni tudi to, da so živila tako zastrupljena z raznimi konzervansi/dodatki/, da še živalce ne gredo več v njih :-((((…..

Zadnjič sem v kozarcu z tuno od Calva najdla eno zelo čudno žuželko, ki je nemorete verjeti bila živa.Kozarca nisem vrnila ,ker mi verjetan ne bi verjeli.

Smotka, ti si tudi en kalvo hehehe, le kje je v tuna calvo v kozarcu?

Če malo boljše pogledaš v Šparu med konzervami se nahajajo tudi tune v kozarcu in to od Rio mare in , zdaj res nevem , še ena znamka :mislim da je calvo alimariva. glih zaradi tega nisem odnesla nazaj v trgovino , ker mi ne bi verjeli , tako kot mi drugi ne.Edin kar vem je to , da me tuna nikoli nevidi več.

Preverite kaj ke naravno barvilo KARMIN! Naj vam nakažem: To barvilo uporabljajo ljubljanske mlekarne in prav tako celjske v sadnih jogurtih rdeče obarvanih. Ta ista snov se nahaja pogosto v rdeče obarvanih pudingih. Gre za afriške mravlje, predelane seveda…

Pa tudi strastni uživalci čokolade so zaužili že kar zajetno količino “žoharjev” hroščkov, ki se zaredijo v kakavovih semenih…

Pa dober tek!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close