Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika grahova juha – grah iz kozarca

grahova juha – grah iz kozarca

Ali je že katera delala grahovo juho z grahom, ki je v kozarcu? Imam namreč velik kozarec Valfrutinega graha, pa bi naredila juho. Kako? Nasvet prosim. Hvala.

Grah odcedi in zmiksaj (sicer nekateri uporabijo tudi tekočino), dodaj mleka do primerne gostote in količine, sol, poper, malo timijana in nasekljanega peteršilja, dobro prevri in to je to. Jaz tako delam iz svežega ali zamrznjenega graha. Na krožniku dodaš žlico kisle smetane ali pa stepene nesladkane smetane. njami..

Julija

Hvala, še danes preizkusim tole!

Sabina, si preizkusila. Kakšen je bil rezultat??

Julija

Julči, daj nehaj že enkrat s tem tvojim

Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce.

Julija

Nisem, smo dobili obiske, pa so otroci izprosili pizzo. Bom pa jutri poskusila! Poročam,…

Jaz pa na olje vržem veliiiiko česna, dodam grah (zmrznjen ali konzerviram), zalijem z vrelo vodo in začinim (sol, poper, koper). Ko je kuhano (pri konzervi je to praktično takoj), ga delno zmiksam s paličnim mešalnikom in pojem.

ubi, tisto je podpis, ki se avtomatično doda ob vsakem postu. saj tudi pod Primoževimi vedno piše srečnga pa zdravga:-))

Vidim da delate slastne juhe iz graha. Zanima me samo, kaj je z zakuho? Ali jo nič ne date notri? Meni se zdi juha brez zakuhe tako prazna. Vsaj kakšen rezanc mora plavati sem pa tja po krožniku. Ali pa kakšen cmoček.

Lp, Ela S

Čeprav je del podpisa, je razlika, ali je “Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce.” napisano pred podpisom ali za podpisom.

Napisano pred podpisom je ZELO MOTEČE.

Jaz skuham zelo gosto juho (dodam malo vode), poleg tega pa ne spasirm do konca, tako da dejansko juha pride zelo gosta.

Se strinjam s teboj. Tisti stavek izgleda, kot da paše še k nasvetu – receptu. Če že vztraja /bil bi pa že čas, da ga zamenja/ bi ga naj pisala vsaj pod podpisom!

Da se tudi izbrisat.

Bom prestavila pod podpis. Najbrž je bila res moja nevednost kriva temu, motečemu elementu, čeravno se na nobenem drugem forumu ni nihče pritoževal. Odstranila ga pa ne bom.

lp

Julija

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close