kampiranje v Franciji
če misliš da mu boš dala hrana s seboj za čas kampiranja pozabi in mu daj denar da si tam kaj kupi, ker je izbira precejšnja v marketih.Č e pa misliš za popoti je pa zadeva čist simpl.V tej vročini mu ne daj hrane več kot za 1 dan, če nočeš da bo fant imel pokvarjene počitnice z bruhanjem in sranjem.
Tega pa ne razumem. Za ves cas mora skrbeti za hrano? Pa res ne verjamem, da bi lahko tovoril hrane (recimo za en teden) s sabo. Ce pa ze mora kaj nesti, bi jaz vzela pac cimvec “polpripravljene” suhe hrane in to take, ki je je za ENKRAT, torej en obrok. Niti pod razno nisem pristas hrane iz vreck, ampak v dolocenih situacijah je pac prirocna izbira. Za po poti pa: za en obrok lahko kak sendvic, za kasneje pa kaj taksnega, kar ne mora nujno biti v hladilniku. Vsaj jaz imam iz otrostva nekoliko #$%#/”! spomine na pregrete sendvice 😀
Kolikor sem hodila po svetu, bi tudi jaz rekla, da so povsod supermarketi ali majhne trgovinice z živili, cene večinoma niso toliko višje, da bi dol padel. Na kampiranju v Švici sem se v trgovinici tolkla po glavi, zakaj sem s seboj tovorila Knorrove juhe v vrečki, ko pa so jih imeli tam po isti ceni kot pri nas in zgledale so boljše… Kot bi nosil golobe v Benetke. Povsod imajo majhne pekarnice s svežimi rogljički, žemljicami in tisoč dobrotami; zmerne cene.
Za prve dneve ali za zlato rezervo lahko vzame s seboj kakšno konzervo tune, krekerje, prepečenec. Samo za prvi dan gre kakšna pripravljena hrana od doma.
Od peciva mu lahko spečeš domačega prijatelja, to lepo drži. Bo pa verjetno problem količina prtljage… In pravzaprav gremo v tuje dežele tudi zato, da poskusimo njihovo hrano.
Verjamem, da bo doživetje tabora preglasilo vse eventualne drobne težavice s hrano.
LP Mimi
Forum je zaprt za komentiranje.