jena oz. okrogle posode
Pozdravljene!
Berem tale forum pa se ne kar ne morem nabrat vaših nasvetov in prijaznosti…res ste super.:)))
sem pa zasledila nekaj govora o raznih jena posodah, da se jih je dalo kupt v sparu, pa me zanima, če katera ve ali jih še kje prodajajo oz. kateri je najboljši nadomestek.
ali je boljše biskvit za torto normalno spečt v pekaču potem pa oblagat, ali pa izrezat, če hočeš met okroglo obliko (npr. barbi torta, pikapoka…)
najlepša hvala in lep pozdrav!!!
Glede jena posod ti ne morem svetovati, z odgovorom glede okrogle oblike torte pa mogoce tudi ne bos zadovoljna :-))
Jaz sem za pikapolonico oblagala stene z biskvitom in vanj nalila kremo. Rezultat je bil zelo v redu, saj imamo radi lahke, sadne kreme. Probala sem tudi s peko biskvita v navadnem pekacu in potem izrezala obliko – rezultat je prav tako v redu. Torej ena ali druga tehnika, rezultat je vedno slastno-sladek :-))
LP!
Spar je pred časom (kakšni dve leti nazaj) imel za svoje točke akcijo nakupa steklenih jena posod različnih oblik po precej znižani ceni. Imeli smo točke in smo jih pač kupovali. To je samo to, vsaka jena posoda na oddelku s posodo je dobra.
No, ne čisto vsaka, saj veš, če je prepoceni, se je vredno vprašati, zakaj tako nizka cena. Je pa res, da je Špar takrat izbral kar v redu proizvajalca, mislim, da je francoski, imena se žal ne spomnim. Sem pa gledala v Merkurju na oddelku s posodo, čisto dobre pekače imajo, še kakšnega moram kupiti, ker so res boljši od plehnatih in lahko v njih brez skrbi režeš, ne tako kot v teflonskih. Iz Špara imam samo enega pravokotnega, v njem pečem vse od mesa, krompirja, lazanje do peciva in bureka, tako mi večkrat “zmanjka”.
LP Mimi
Forum je zaprt za komentiranje.