Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika nasvet za izbiro dobre kuharske knjige

nasvet za izbiro dobre kuharske knjige

Rabim jo zase, iščem preprosto, razumljivo in takšno z aktualnimi jedmi. Upam, da ne kompliciram preveč. Hvala in lep deževen dan, S

Pri nas doma imajo Kuharsko knjigo Ade Cerkvenik, ki je izsla pred nekaj leti pri Mohorjevi druzbi – meni se zdi odlicna, kratka, sodobna in brez hujse navlake. Ne vem, ce se jo da se dobiti, ker tale hip ne morem odpreti njihove strani ().

Sicer je pa se najboljsi internet!:))

lp, proxima

Čista klasika in vsi osnovni recepti so v Slovenski kuharici- F. Kalinšek. Jaz sem se iz te največ naučila, vse ostale so polne zame neuporabnih jedi.

Miranda

hvala!!

Knjige sestre Vendeline IN sestre Nikoline, res preproste slovenske jedi.

Zmeraj sestra Vendelina imajo zdaj pri Vale Novak tudi z mehkimi platnicami in je občutno cenejša – 6tisoč. Drugače pa jaz prisegam tudi na Ivačiča, pa pri Kmečkem glasu je pred kratkim izšla knjiga Slovenske domače jedi, moram reči, da sem bila prav pozitivno presenečena in sem jo morala kar kupiti.

Jaz sem se učila od Mala šola kuhanja (pomurska založba), kjer je vsak korak posebej ilustriran.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close