Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Jota…od sobote ..pomoč*

Jota…od sobote ..pomoč*

Lep pozdrav,
Potrebujem pomoč…v soboto sem skuhala joto ..in jo je še veliko ostalo..je v hladilniku…Mislite da jo lahko danes pogrejemo in pojemo ali jo raje ..zavržem…?

Hvala….

Minka

pojej, pojej, drugi (pa tudi tretji) dan je še boljša

Super. Imam namreč dva mala otročka pa jih ne bi ..futrala z staro hrano…ampak menim da je jota ok…

Hvala

Ker jote itak ne morem skuhat v dovolj majhni količini, da bi jo naša velika družina (2) pojedla naenkrat, jo vedno skuham v največji kozici in potem v porcijah zamrznem. Se odlično obnese.
NA tvojem mestu bi jo prevrela in brez slabe vesti pojedla (pa sem sicer zelo proti pogrevanju postane hrane).

LP

Pri meni je par porcij jote vedno v skrinji. Vedno prav pride, če nimam časa kuhat ali pa če mi zmanjka idej:-)) Delam jo pa s kislo repo.
LP

Večino stvari se da čisto brez problema pojesti še po dveh ali treh dneh, sploh, če so bile ves čas v hladilniku. Samo dobro pogrej oz prevri, pa je.

Sicer pa se navadi, da vsako hrano najprej dobro od blizu pogledaš, nato poduhaš in nazadnje še malo poskusiš (samo v ustih dobro prežveči, ni treba pogoltniti). Če je vse to normalno, potem ni skrbi. Če pa je kakšna lastnost čudna, pa raje v smeti. Se lahko fino zastrupiš.

Obilo uspeha!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close