ZELO DOBER NAKUP
Punce, kupila sem nov HLADILNI SISTEM po zelo ugodni ceni.To je v bistvu kombiniran hladilnik-zamrzovalnik iz NERJAVEČE PLOČEVINE, visok 2 metra.
Zgoraj je normalen hladilnik za mešana živila, v sredini so posebna vrata za HITRO ZAMRZOVANJE, spodaj pa je še velik prostor za sadje in zelenjavo.Torej trije različni nivoji hlajenja.Jaz sem zelo zadovoljna z njim, zato sem vam morala to povedat.Če bo katera kupovala, ji lahko povem kje se ga dobi po res zelo ugodni ceni.Sedaj imajo akcijo.
Ja majo pa tudi pralne in sušilne stroje, hladilnike in zamrzovalnike
ma ne bi hotla tle gor reklame delat..lahko mi pošlješ svoj meil, pa ti sporočim…..johanica@email.si…….sicer bo Primož jezen
Sicer je pa to akcija…jaz sem res zadovoljna z njim, pa še poceni je bil.Zamrzovalnik res zelo hitro dela, ker ima HITRO ZAMRZOVANJE, sadje v tretjem delu in zelenjava pa sta popolnoma ločena od ostalih živil.
GORDY, tvoj meil sem posredovala tej firmi, zagaotovo te bodo kontaktirali
poslala sem jim tvoj meil: gordy@email.si
hana, sem dobila, hvala!
Si pa napačnega poslala – emailovega praktično ne odpiram… Ma so mi zdaj na aktualnega poslali in imam vse info!
Hvala!
Morska zvezdica – na forumih se za nicki skrivajo tudi predstavniki podjetij. Mene to ne moti. Če rabim info, mi ustreza dobiti čimveč informacij in me ne moti, če me kontaktira direktno proizvajalec ali trgovec.
Če mi je pa kdo preveč nadležen, pa njegov naslov označim kot vsiljeno pošto ali spam, pa imam mir :))))
LP!
Ja, gordy, vem, da je ogromno (prikritega) oglaševanja na forumih. Se mi pa zdi butasto, da v eni sapi govori, da noče delat reklame tukaj gor, v naslednjih postih, pod drugimi nicki (in z istim mailom) pa dela točno to.
Hana, drugič si vsaj drug mail izmisli (čeprav se da vsak računalnik izsledit po IP št.). Lp.
Forum je zaprt za komentiranje.