Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika prosim, ali kdo ve?

prosim, ali kdo ve?

Zanima me, kje bi lahko v Ljubljani kupila okraske za torto, moj sin v soboto praznuje rojstni dan.
Pred dvema letoma smo naročili torto, ki je bila okrogla na njej pa je bila taka tanka(kot ono iz hostije testa)formula,ferrari za pojest. Ful dobro je zgledalo.Ali kdo od vas ve kje jekakšna takšna trgovina, ki je bolj založena za peko slaščic. Prosim, sporočite mi in mi še pripišite kje to je, vsaj približno.
Hvala!!!!!

V pekarni Vrhnika na Brnčičevi.

Ki pa je odprta le do 16.00, vsaj bilo je tako še pred kratkim (jaz sem se že zašila in prišla prepozno). Imajo pa res precej veliko izbiro in boš gotovo našla kar precej.

Prineseš lahko kvalitetno A4 (največjo) sliko in ti fotokopirajo na oblat, ki ga potem položiš na torto. Drugače imajo kar pestro izbiro okraskov in pripomočkov za peko, nekatere pa žal lahko kupiš le v večji količini…..

Tole s fotografijo ali risbo, ki jo prineseš sama in ti jo prenesejo na oblat za na torto, menda delajo že v vsaki večji slaščičarni. Odvisno od tega, kje živiš, jaz bi kar vprašala (ali telefonirala) v večje slaščičarne, mogoče pekarne.

Vem, da imajo zelo lepo zbirko okraskov za na torte v Metuljčku na Jesenicah (tista slaščičarna ob cesti skozi Jesenice, na tistem koncu kot je bolnica, saj je Metuljček, ali ne). Tam tudi zagotovo skenirajo slike na oblat. Polica z okraski za torte pa je prava paša za oči…

Pekarna Vrhnika na Brnčičevi v Črnučah je fenomenalna, malo je problem samo to, da težko nabereš nekaj za eno torto, pakiranja so prevelika. Ampak gotovo se kaj najde, če se že lotiš iskanja :-)) Tel. 01/5613-858, delovni čas pon-pet 8-16.

Ah, šele sedaj sem videla, da sprašuješ za Ljubljano. Evo, punce so v prejšnjih debatah že pisale, kje izdelujejo fotografije na oblat, kopiram:
Slascicarna Pod Vodo, City Park Ljubljana. * Pekarna Leclerk. * Slaščičarna Martina v Trebeljevem. * Pekarna Vrhnika na Vilharjevi 25. * Srednja agroživilska šola v Ljubljani, Cesta v mestni log 47. Na Brnčičevi menda stane 1,5 jurja za A4 format.

Pozdravček, Mimi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close