Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kje je sedaj ta kuhar Marko….

Kje je sedaj ta kuhar Marko….

… me zanima? Rabim en nasvet!

Hehe! Od leta 03 ga še nisem srečala:)))

Lep večer Babi

Kdo je ta kuhar Marko?

:-)))))…najboljši kuhar Marko je “naša” Babi in njej podobne….Vse informacije dobiš in kar je najbolj fino- vse te informacije so že praktično preizkušene….
LP

No, s tem se pa ravno ne bi strinjala. Če se vtakne v vsak recept, ga
dopolnjuje in ne vem kaj še, včasih tudi zelo mimo, zato še ni najboljša kuharica. Mogoče za tiste, ki o kuhanju nimajo kaj veliko pojma.
Vem, da boste zdaj na veliko pljuvali a sem morala to povedat.

Predlagam le to, da se takrat, ko imaš boljši predlog od zapisanega, tudi oglasiš.

Lep dan, Neja

Meni je všeč, če vsaka doda k receptu kak komentar, pove, kaj se bolje obnese..itd….Zavedam se, da imamo ljudje različne okuse, poskusim pač tisto, kar se meni zdi, da bi meni in moji familiji odgovarjalo in mislim, da je ta forum prav temu namenjen….Prav z veseljem preberem, kako katera nekaj doda, kako mogoče naredi nekaj drugače, kot je v osnovnem receptu…in prav vsem se zahvaljujem..
S pomočjo tega foruma sem prav včeraj za večerjo spekla krasno hobotnico:-)))
LP

… eni pač rabijo pozornost in jo na tak način iščejo…. kakor kdo:)

samo to sem morala povedati:)

He he, tudi meni je to padlo na pamet – da je kuharica eden izmed mentalnih revčkov, ki potem s posebnim, samo njim razumljivim občutkom vznemirjenosti berejo naše reakcije :))))))))))) Jaz grem raje na nedeljski šoping preko meje :)))))

Pa lep pozdravček vsem po dolgem času, posebej Babi in seveda vsem ostalim, katerihz vtikanje takooo obožujem :))) Zlata vredne ste!!

Zelo mi je všeč pogovarjanje o kuhi, veliko sem že profitirala, lepo bi bilo, če bi se navadile in napisale, kako je katere preizkusila kakšen nasvet, t.j., da bi imele tudi obratno informacijo in dodatno pogovarjanje.

Take pripombe, v stilu “kuharice”, pač mirno ignorirajmo !

LP E.

Tudi sama sem se veckrat sprasevala kdo je ta kuhar Marko, saj ga nisem se nikoli zasledila. Ali je sploh kdaj obstajal? Vsekakor tudi jaz menim, da najboljse nasvete in najvec se naucis od navadnih kuharic, ki same preizkusijo stvari, se trudijo in martrajo in pogrunatjo pravo resitev. Sama sem veliko odlicnih receptov dobila tukaj in se drzala raznih navodil, da sem se izognila napakam, ki so jih sicer druge ze preizkusile na lastni kozi.

Vsakdo ima lahko svoje mnenje, zato ne rabimo bit nestrpni. Pač nekomu si vseč nekomu pa ne.

Meni osebno so recepti – nasveti od babi (pa tudi od ostalih ) všeč in sem jih tudi par preiskusila – njene pitulice…, prav tako z veseljem prebiram njene odgovore in odgovore ostalih.

Več glav več ve.

Lp vsem

Ne, da je babi najboljša kuharica, je tudi naj oseba tukaj gor. Najboljša hrana je vedno narejena takrat ko je narejena z občutkom.In nisem še srečal človeka, ki bi z večjim veseljem in občutkom karkoli pripravljal.

Zato so nekateri brez izobrazbe in brez nazivov veliko boljši kuharji. ker hrano in vse okoli hrane s pripravami vred prav ljubijo.

Tukaj smo pa tudi zaradi in prevsem zaradi tistih, ki se še učijo in ne vidijo očitnega.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Janika, to je bil razlog, da sem pred časom odšla s tega foruma. Kot da je tukaj zbrana elita, v katero ni dovoljen vstop ostalim! Kuharica je pač povedala svoje mnenje, ne bi rekla, da je zato mentalni revež. Res je – več glav več ve … pa malo empatije tudi ne bi škodilo. Škoda, da tako malo ljudi ve, kaj sploh pomeni ta beseda.

Škoda da potem uporabljaš tujko, za katero malo kdo ve, kaj pomeni.

Sicer pa za vse nevedneže:
Empatija je psihološka sposobnost zaznavanja čustev druge osebe, brez da bi s tem podal svoje, ki je tudi združljiva z teorijo uma.
Lahko bi se opisala kot čustvena verzija telepatije. Sposobnost je pogostokrat opisana kot sposobnost, da se postaviš v čevlje druge osebe in tako predvidiš njegova čustva ali misli. Lahko bi se tudi opisala kot čustvena resonanca.

(copy/paste iz wikipedije, op.p.)

Vsakdo, ki povpraša za nasvet tukaj, pričakuje kakšen odgovor. In če nekdo moj odgovor dopolni s svojimi izkušnjami – bo za spraševalca več možnosti za preizkušanje. Kaj ima s tem empatija se mi pa sanja ne (bom pa rada prebrala, če si pri volji mi razložiti).

O da smo bili elita? O, hvala, nisem vedela. Sem se pa med to elito vedno odlično počutila.

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

V vsem imaš popolnoma prav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close