Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Zapeči z mikrovalovko + žar – prosim nasvet

Zapeči z mikrovalovko + žar – prosim nasvet

Pozdravljene!

Upam, da mi boste lahko pomagale z nasvetom.

Te dni, bom šla v nabavo mikrovalovke…Osnovni namen odtajanje in pogrevanje kosila, za tistega, ki ga vedno zamudi.

Amapk, če že kupujem, bi rada imela še žar.. da kakšno zadevao lahko na hitro zapečem (vrhnji del jedi .. npr. sir).

Če uporabljate mikrovalovko za te namene, prosim, če mi napišete, koliko močen mora biti žar. Na trgu je vsega … od 700W do 1400W, prodajalke pa forsirajo celo dvojen žar (ampak, dvomim da bom kadrkoli pekla pecivo v mikrovalovki:)

Hvala!

Imam tako mw, ki ima tudi žar (elektolux) vendar ga nikoli še nisem uporabila. To pa zaradi tega, ker imam tudi pečico in sem se navadila vse pečt v njej.

Žar imam in ga še nisem uporabila iz istega razloga kot swarovski. Z dvojnim žarom se peciva ne da peči, za to je potrebna pečica, ki ima funkcijo topel zrak in dela na istem principu kot ventilatorska, brez mikrovalov ali pa v kombinaciji z njimi.

Cena med pečicama z žarom ali brez je minimalna, tako, da, če ga misliš uporabljat, kupi z žarom, potem ga pa uporabljaš ali ne.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close